Een badkamer ingericht in grijs, zwart en wit met een GROHE Sensia douche-wc op de voorgrond.

GROHE DOUCHE-WC’S
INTELLIGENT CARE

Ervaar optimale hygiëne en comfort met de innovatieve GROHE douche-wc, een slimme combinatie van traditionele toiletfuncties en de luxe van een bidet. Het biedt een reiniging op waterbasis die zacht is voor de huid en geavanceerde hygiëne bevordert. De GROHE douche-wc is verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen en maakt je dagelijkse routine dankzij de moderne functies een stuk aangenamer. Upgraden naar een GROHE douche-wc verbetert je toiletervaring met ultiem comfort en geeft je een fris gevoel.

Een close-up van een GROHE Sensia douche-wc, die de douche-arm in actie laat zien.

GEAVANCEERDE PERSOONLIJKE HYGIËNE

De sproeifunctie van de douche-wc is ontworpen om de achterzijde en het intieme gebied met water te reinigen, waarbij de nadruk ligt op hygiëne en het bieden van een frisse ervaring. Het gebruik van water voor reiniging wordt algemeen erkend om zijn doeltreffendheid bij het verwijderen van onzuiverheden en het geven van een fris gevoel.

Een GROHE Sensia afstandsbediening.

OPTIMAAL COMFORT

Met een handige afstandsbediening kun je kiezen uit de vele beschikbare comfortfuncties, zoals het aanpassen van de sproeisterkte en de watertemperatuur. De nachtverlichting wijst je 's nachts de weg.

Vier handen maken een cirkel rond een boompje in de grond.

MILIEUVRIENDELIJK

Door de schoonmaak functie van douche-wc's te gebruiken, is er minder toiletpapier nodig. Dit bevordert een milieuvriendelijke toiletgebruik.

Een close-up van een GROHE Sensia douche-wc die wordt doorgespoeld.

ULTIEME TOILETHYGIËNE

Een randloze toiletpot om ophoping van bacteriën te voorkomen, antibacterieel glazuur, douche-armen die automatisch reinigen voor én na ieder gebruik en een efficiënte spoeling dragen allemaal bij aan een langdurige toilethygiëne.

MAAK KENNIS MET DE GROHE SENSIA DOUCHE-WC’S

SENSIA
PURE HYGIËNE, DUIDELIJKE DESIGNLIJNEN

Er zijn zoveel slimme functies verpakt in dit slanke en functionele ontwerp! Dit wandmodel combineert de functies van een toilet met het gemak van een bidet. Verrijk je dagelijkse routine met de natuurlijke reinigingskracht van water. Ervaar pure hygiëne tegen een instapprijs met GROHE Sensia.

SENSIA PRO
PURE HYGIËNE, MEER COMFORT

De GROHE Sensia Pro douche-wc biedt persoonlijke reiniging met innovatieve schoonmaak functies. De vele slimme functies zorgen voor een hygiënische toiletervaring op maat. Geniet van zachte huidverzorging in combinatie met tal van functionaliteiten, tegen een instapprijs.

Download de brochure

SENSIA ARENA
GEAVANCEERDE HYGIËNE & COMFORT

De GROHE Sensia Arena douche-wc biedt geavanceerde hygiëne en een breed scala aan comfortabele extra's. De combinatie van reinigingsfuncties met aangename comfortfuncties, zoals instelbare straalsoorten, temperatuurregeling en geurafzuiging, creëert een ontspannende toiletervaring. Het strakke, eigentijdse ontwerp past naadloos in moderne badkamers.

Download de brochure

Gallerij

Een GROHE Sensia douche-wc in een beige badkamer en Matte Black wastafelkraan, douchesysteem en accessoires.
Een GROHE Sensia douche-wc in een beige badkamer met een gouden bedieningsplaat.
Bekroonde GROHE Sensia Arena douche-wc in een grijze badkamer met chromen wastafelkraan, douchesysteem en accessoires.
Een GROHE Sensia Arena douche-wc bevestigd aan een donkergrijze muur boven een glanzende, zwarte vloer, met twee lampen hangend aan het plafond.
Een GROHE Sensia douche-wc in een lichtgekleurde badkamer met een chromen bedieningsplaat.
Een GROHE Sensia Arena douche-wc boven een houten vloer met veel GROHE accessoires aan de muur.
Een GROHE Sensia Pro douche-wc in een beige en grijs gedecoreerde badkamer met houten kasten.
Een GROHE Sensia Pro douche-wc gezien vanaf de zijkant, geplaatst in een grijze badkamer met een plant ernaast.
Een GROHE Sensia douche-wc in een beige en groene badkamer.

ULTIEME FUNCTIONALITEIT

Ontdek zelf de verschillende voordelen die GROHE Sensia douche-wc's bieden. Met de aanpasbare instellingen kun je de watertemperatuur, straaldruk en plaatsing van de douchestralen aanpassen om je toiletervaring te personaliseren.

Alle functies & vergelijking

PERSOONLIJKE HYGIËNE

Een close-up van een GROHE Sensia douche-wc met de douche-arm in werking.

DUBBELE DOUCHE-ARM

GROHE Sensia douche-wc's hebben twee aparte douche-armen voor geavanceerde hygiëne. De Lady Shower douche-arm biedt een zachte, bredere straal die is afgestemd op het reinigen van de intieme zone. De standaardstraal is ontworpen om de achterzijde te reinigen, waardoor deze hygiënisch en fris aanvoelt.

Een close-up van de douchekoppen van de douche-wc.

ANTIBACTERIËLE & ZELFREINIGENDE DOUCHE-ARMEN

GROHE Sensia douche-wc's zijn uitgerust met geavanceerde hygiënetechnologie. Met antibacteriële en zelfreinigende douche-armen voor een betere reiniging.

Een close-up van de zijkant van de douche-wc met de afgedekte douche-armen.

INTREKBARE DOUCHE-ARMEN

De douche-armen van de GROHE Sensia douche-wc's worden beschermd door een antibacteriële kap. Dit is ontworpen om ervoor te zorgen dat zowel de douchekop als de douche-arm vrij blijven van bacteriën.

ULTIEME PRESTATIES

Een close-up van de douche-wc die doorspoelt met pijlen die de richting van het water aangeven.

TRIPLE VORTEX SPOELING

Het Triple Vortex systeem spoelt vanuit drie wateropeningen, zodat de volledige toiletpot wordt bedekt met water voor een complete reiniging. De spoeling is ontworpen om niet alleen krachtig te zijn, maar ook duurzaam en stil om minimaal overlast te garanderen.

Een close-up van de douche-wc met AquaCeramic coating.

AQUACERAMIC & HYPERCLEAN

GROHE AquaCeramic technologie is een nuttige technologie die helpt voorkomen dat kalk en vuil zich hechten aan het keramische oppervlak. HyperClean glazuring heeft een antibacteriële werking.

Een afbeelding van positieve en negatieve ionen die bacteriën vernietigen.

PLASMACLUSTER*

Onze PlasmaCluster technologie is ontworpen om de opbouw van bacteriën op het keramische oppervlak te voorkomen. Deze innovatieve methode maakt gebruik van positieve en negatieve ionen om geavanceerde hygiënestandaarden te handhaven in je Sensia Arena toiletomgeving.

*PlasmaCluster en de PlasmaCluster-logo's zijn geregistreerde handelsmerken van Sharp Corporation.

PERSOONLIJK COMFORT

Het deksel van de toiletbril gaat open en dicht.

ZITTING EN DEKSEL GAAN AUTOMATISCH OPEN EN DICHT*

Dankzij een geïntegreerde bewegingssensor opent en sluit het deksel van de GROHE Sensia douche-wc automatisch. De douche-wc zit vol extra functies die zijn ontworpen voor jouw persoonlijke comfort.

*Beschikbaar in Sensia Arena & Sensia Pro

A close-up of the shower toilet showing air being released to dry the user.

FÖHN*

De föhn functie is ontworpen om je een schoon en droog gevoel te geven na het toiletgebruik. Dankzij de instelbare temperatuur kun je de perfecte temperatuur kiezen, wat de ervaring nog aangenamer maakt.

*Beschikbaar in Sensia Arena & Sensia Pro

Een GROHE Sensia douche-wc in het donker om de zachte nachtverlichting te benadrukken.

NACHTVERLICHTING*

Voor extra comfort en veiligheid maakt het nachtlampje het makkelijker om je weg te vinden in het donker, vooral als je 's nachts naar het toilet gaat.

*Beschikbaar in Sensia Arena & Sensia Pro

Vind een verkooppunt

ERVAAR & PROBEER UIT

Neem vandaag nog contact op met een GROHE partner naar keuze voor persoonlijke ondersteuning.

Vind een verkooppunt

MAAK JE KEUZE COMPLEET

RAPID SLX INSTALLATIESYSTEEM

De GROHE Rapid SLX is ontworpen als een flexibel en eenvoudig te installeren systeem, met een geïntegreerd stopcontact voor douche-wc's. Het frame is compatibel met alle GROHE Sensia douche-wc's.

SENSIA BUNDEL

De GROHE Sensia bundel bestaat uit de GROHE Sensia douche-wc en het Rapid SLX installatiesysteem, zodat je ze niet apart hoeft aan te schaffen.

BIJPASSENDE BEDIENINGSPANELEN

GROHE biedt een breed assortiment bedieningspanelen in verschillende kleuren en designs, zodat je het perfecte bedieningspaneel kunt vinden die zowel bij je Sensia toilet, als bij de rest van je badkamer past.

AUTO FLUSH KIT

De GROHE Auto Flush kit kan optioneel geïnstalleerd worden met het Rapid SLX inbouwframe en vervolgens gecombineerd worden met elke Sensia douche-wc om opties voor een automatische (voor)spoeling te ondersteunen.

GROHE Sensia
Douche-WC
36507SH0
GROHE Sensia Pro
Douche-WC
36508SH0
Sensia Arena
Douche-WC
39354SH1
€ 3.233,00 Adviesprijs incl. btw
Rapid SLX
WC element, 1,13 m installatiehoogte met geïntegreerde netspanningsaansluiting en douche-wc aansluiting
39596000
€ 409,00 Adviesprijs incl. btw
Installatiekit voor autmatisch doorspoelen
46944001
€ 379,00 Adviesprijs incl. btw
Deskundige GROHE installateurs

DESKUNDIGE INSTALLATEURS BIJ JOU IN DE BUURT

Zoek gecertificeerde installateurs bij jou in de buurt om te zorgen dat onze innovatieve toiletten professioneel worden geïnstalleerd. Verheug je op een zorgeloze installatie voor optimale functionaliteit in je badkamer.

Vind een installateur

Een bidetzitting op een toilet in een beige badkamer.

GROHE BIDETZITTING

De GROHE bidetzitting geeft je toilet een upgrade die geen uitgebreide renovatie vereist. De bidetzitting integreert naadloos met je huidige toilet, werkt zonder elektriciteit en is ontworpen om op verschillende toiletmodellen te passen. Deze toevoeging vereenvoudigt het proces om moderne hygiënefuncties naar je toiletomgeving te brengen.

Ontdek meer

SERVICE

We bieden meerdere diensten om in je behoefte te voorzien.

REGISTREER JE PRODUCT

Krijg een extra jaar garantie als je je product registreert.