<% if(request != null){ java.lang.String param = request.getParameter("article"); if(param == null){ %> <% } } %>

GROHE SENSIA ARENA DOUCHE-TOILET

ONTDEK DE NIEUWE DIMENSIE VAN SCHOON: DE GROHE SENSIA ARENA DOUCHE-WC

Zo eenvoudig is het? Hoe de douche-wc werkt

1) Persoonlijke reiniging

 • Kies de gewenste straal
 • Pas de straal aan je persoonlijke wensen
 • Stop na het schoonmaken de douchestraal

2) Drogen

 • Kies de warmeluchtföhn en reguleer de temperatuur
 • Stop de föhn na het drogen

3) Doorspoelen

 • Voor doorspoelen: druk op de bedieningsplaat of laat automatisch spoelen via upgrade kit (46944000)

Vind een Sensia Arena verkooppunt

Bezoek een hotel met GROHE Sensia Arena

Wilt u het gevoel van écht schoon en fris ook graag ervaren? Reserveer dan een kamer in een hotel waar de Sensia Arena is geïnstalleerd. Neem vooraf even contact op met het hotel om te controleren of er een kamer met Sensia Arena beschikbaar is op de door u gewenste datum.

Bekijk de hotels met Sensia Arena

Ontdek de nieuwe manier van schoon

Ontdek de nieuwe vorm van persoonlijke hygiëne en comfort met de GROHE Sensia Arena douche wc. Reiniging met warm water is veel zachter en hygiënischer dan toiletpapier. Dat is waarom steeds meer mensen kiezen voor een toilet met een douchefunctie bij het upgraden van hun badkamer.

GROHE DUBBELE DOUCHE-ARM

De dubbele douche-armen, voor de standaarddouche en de ladyshower, garanderen hygiëne en comfort en zijn perfect gepositioneerd zodat ze passen bij jouw wensen. De ladyshower is een aparte douche-arm met een andere hoek en een zachter en breder straalpatroon om het intieme gebied van dames te reinigen. De strandaardstraal heeft een instelbare douche-arm voor nauwkeurige en ultieme reiniging.

GROHE AQUACERAMIC

AquaCeramic technologie biedt een nieuw niveau van hygiëne en comfort door een geavanceerde antibacteriële coating, de automatische reining van zowel de douche-arm als de spoeiers en onze laatste toevoeging: De PlasmaCluster Ion technologie.

GROHE TRIPLE VORTEX

In tegenstelling tot normale wc’s zorgt het Triple Vortex Systeem voor driedubbele spoelkracht. De krachtige draaikolk reinigt alle hoeken van het keramiek grondig. Zelfs zo grondig dat na de eerste spoeling geen vuil meer achter blijft. Ondanks zijn kracht gebruikt deze zeer effectieve spoelmethode zeer weinig water.

Lichaamsverzorging

Lichaamsverzorging

 • Schoon en droog zonder vegen
 • Constant warm water
 • Vriendelijk voor je huid
Perfecte lichaamsverzorging
Hygiënisch

Hygiënisch

 • Afgeschermde douche-armen
 • Douche-armen worden voor en na ieder gebruik gespoeld
Ultieme hygiëne
Persoonlijk comfort

Persoonlijk comfort

 • Een toilet met geurafzuiging
 • Zitting opent & sluit automatisch
 • Drie bedieningsmogelijkheden: afstandsbediening, Smartphone (iOS) app en zijpaneel
 • Geurafzuiging
Persoonlijk comfort

DESIGN DAT ONTZORGT

HET MEEST BEKROONDE GROHE PRODUCT MET 14 INTERNATIONALE DESIGN AWARDS.

Sensia Arena kopen

Wil je genieten van de luxe en hygiëne van de Sensia Arena? Haal het ultieme comfort van het douche-wc in huis. Je koopt hem betrouwbaar en gemakkelijk bij Bidetdouche.nl of in één van de showrooms.

Kopen bij Bidetdouche Kopen bij een showroom

Sensia® Arena
Shower toilet complete system for concealed flushing cisterns, wall-hung
39354SH1

Lees meer

Wat is een douche-wc?

Douche-wc, ook bekend als een Japans toilet, combineert de voordelen van een toilet en een bidet. Een douche-wc maakt gebruik van een douchearm die jou reinigt met een warme douchestraal na het gebruik van het toilet. De GROHE Sensia Arena douche-wc heeft twee aparte, instelbare douchearmen, waardoor je je schoner en verzorgder voelt dan ooit tevoren.

Waarom kiezen voor een Sensia Arena douche-wc?

De GROHE Sensia Arena douche-wc maakt gebruik van de expertise en technische uitmuntendheid van ons moederbedrijf LIXIL, de experts in douchetoiletten in Japan. Van de twee douchearmen kan je de sterkte van de waterstraal, de positie en de temperatuur instellen voor een perfecte, persoonlijke en comfortabele ervaring. Naast de standaard douchestraal zijn ook de opties oscillerende straal en massagestraal mogelijk. De geïntegreerde warme föhn draagt verder bij aan de ervaring van ultieme hygiëne. Je bedient deze wc met een afstandsbediening of smartphone die zelfs jouw voorkeur onthoudt. De geavanceerde keramische coating is antikalk, antibacterieel (voorkomt 99% van de bacteriegroei) en zorgt ervoor dat niks blijf plakken voor totale gemoedsrust en de hoogste hygiënenorm. Extra kenmerken van de Sensia Arena die voor ultiem comfort zorgen zijn automatisch openen en sluiten van de deksel, geurafzuiging en nachtverlichting. Dankzij zijn innovatieve ontwerp en functies heeft de GROHE Sensia Arena 14 designprijzen ontvangen, waaronder een 2017 Plus X Award, iF Design Award en Good Green Design Award. Hierdoor is deze wc het meest bekroonde GROHE-product ooit.

Meer informatie? Download de brochure.

ONTDEK MEER

Ontdek meer over GROHE Rapido SmartBox

Ontdek meer over GROHE Sensia Arena douche-wc