Thermostaatkraan voor inbouwdouches

Een inbouwdouche geeft de badkamer een luxe, modern uiterlijk, waarin alleen de essentiële onderdelen zichtbaar zijn. Er zijn speciale inbouw douchesets verkrijgbaar waarin alle benodigde onderdelen zijn meegeleverd.

De douchesets bevatten een luxe hoofddouche met douchearm, een handdouche incl. doucheslang en wandaansluitbocht en een Rapido T thermostatische inbouwmengkraan. Alles in één verpakking.

Het complete douchen

Het complete douchen
Verhoog je doucheplezier met een GROHE inbouw doucheset. Onze sets verenigen drie essentiële elementen voor een heerlijke douche:
• hoofddouche
• handddouche
• thermostatische mengkraan

Onze systemen zijn uitermate geschikt voor:
• Het creëren van een luxueuze douche-ervaring met een hand- en hoofddouche
• Het creëren van een ruimtelijk effect doordat alles achter de muur is weg gewerkt.

Voor een veilige douche kies je voor een GROHE thermostaatkraan

Voor een veilige douche kies je voor een GROHE thermostaatkraan
GROHE thermostatishe kranen bevatten de beste technologie die we inzetten voor jouw veiligheid.
GROHE TurboStat® vangt eventuele temperatuurschommelingen razendsnel op (bijvoorbeeld omdat iemand anders in huis water gebruikt) zodat je tijdens het douchen constant de door jou gekozen temperatuur behoudt.
GROHE CoolTouch® zorgt ervoor dat de buitenkant van de kraan nooit warmer wordt dan de ingestelde temperatuur.
De SafeStop® knop moet worden geactiveerd om de temperatuur voorbij de 38ºC te kunnen draaien. SafeStop Plus beperkt de temperatuur tot maximaal 43º Celsius.

Bespaar water en energie

Bespaar water en energie
Eersteklas techniek in onze thermostatische kranen zal je helpen water en energie te besparen. Je energierekening zal een stuk lager uitvallen. De temperatuur wordt voortdurend gecontroleerd door de thermostatische kraan. Je hoeft de temperatuur nooit meer aan te passen mocht er een verandering optreden in de watertoevoer. Hierdoor duurt je douche korter en verbruik je minder water en energie. Bespaar tot wel 50% op je waterverbruik.
• Onze thermostatische mengkranen zijn voorzien van een EcoButton
• De kraan verbruikt minder water
• Indien je toch meer water wenst, druk je op de EcoButton - een simpele toepassing die je aan het denken zet voordat je meer water verbruikt.

Optimaal genieten met een GROHE hoofddouche

Optimaal genieten met een GROHE hoofddouche
Alle hoofddouches zijn voorzien van GROHE DreamSpray® technologie voor een gelijkmatige waterverdeling over alle sproeigaatjes. Dankzij de SpeedClean sproeigaatjes is kalkaanslaag met één handveeg te verwijderen.
Voor maximaal comfort moet de douchekop op minstens 20 cm boven het hoofd van de langste persoon in het huishouden geplaatst worden.
Hoofddouches zijn perfect voor een kleine doucheruimte, dankzij hun compacte formaat. De douchekop is kantelbaar om zo de meest comfortabele positie te creëren.

Grohtherm 2000
Perfect shower set with Power&Soul Cosmopolitan 190
34283001
Grohtherm 3000 Cosmopolitan
Perfect shower set with Rainshower Cosmopolitan 160
34399000
Grohtherm 3000 Cosmopolitan
Perfect shower set with Rainshower 210
34408000
Grohtherm Cube
Perfect shower set with Rainshower Allure 230
34506000