UITNODIGING VOOR DROOMLAND. GEÏNSPIREERD DOOR DE BETOVERENDSTE PLEKKEN VAN DE WERELD

ONTDEK DE ADEMBENEMENDE AQUASYMPHONY VAN GROHE

Stel je eens voor dat je iedere dag ultiem kunt genieten. Met AquaSymphony van GROHE kun je eventjes ontsnappen en in een andere wereld stappen: een wereld waar de wisselwerking van water je opwekt en opfrist, waar je kunt baden in zacht gekleurd licht en je tot rust komt door ontspannende geluiden. Word een onderdeel van een compositie die alle zintuigen inspireert – de symfonie van douchen.

AquaSymphony is geen douche – het is een wellness, een plaats waar water een eigen leven gaat leiden. AquaSymphony speelt met water en creëert voortdurend veranderende vloeibare klanken. Stel je eens voor wat voor een beleving je staat te wachten.

HET BEGIN VAN EEN NIEUW DOUCHETIJDPERK

Je kijkt naar de AquaSymphony met al zijn schoonheid: de glanzende oppervlakken, de slanke lijnen, de ruime afmetingen en discrete luxe. En achter de schermen, geweldige technologie – hij wacht om een uitstekende presentatie te laten zien.

ONEINDIG VEEL MANIEREN OM VAN WATER TE GENIETEN

AquaSymphony componeert water. In al zijn wonderbaarlijke vormen. Zo fijn als zeemist. Zo stimulerend als een waterval. Geniet er van op honderden verschillende manieren.

Rain Sprays

Rain Sprays

Dit is de Rain Spray. Sluit je ogen. Een zachte zomerregen valt neer als zachte druppels. Voel je het? Het maakt je hoofd net zo goed leeg als dat het je lichaam reinigt en creëert een moment om na te denken.

AquaCurtain

AquaCurtain

Verstop je achter het AquaCurtain, een breekbare sluier van puur water die je omhult en je in een droomachtige dimensie brengt.

Waterfall XL Sprays

Waterfall XL Sprays

Laat deze overvloedige stroom water over je heen vallen om de dag van je af te spoelen en je weer fris en opgewekt te voelen.

Drizzle Sprays

Drizzle Sprays

Net als een frisse zeewind ademt de Drizzle Spray nieuw leven in je. De koele, fijne nevel daalt zacht neer op je huid en werkt stimulerend en verkwikkend.

Pure Spray

Pure Spray

Of misschien houd je meer van de Pure Spray: een zachte stroom, net als een heldere waterbron, die stress laat verdwijnen.

Bokoma Sprays

Bokoma Sprays

Spoel de dag van je af. Ontspan je spieren. Leun achterover en laat de pulserende Bokoma Sprays het werk doen – deze trakteren je op een ontspannende massage.

INTELLIGENT EN INTUÏTIEF

Een ingenieuze app om een perfect ensemble samen te stellen. De F-Digital Deluxe basis unit box en een mobiel apparaat van Apple of Android met daarop de GROHE SPA app zorgen voor de perfecte bediening van licht, geluid en stoom – maar ook de afzonderlijke modules. Laat de show maar beginnen.

KRACHTIG SAMENSPEL VAN LICHT EN KLEUR.

Waar heb je behoefte aan? Blauw? Of misschien aan een regenboog? Ons lichtgordijn omhult je met verschillende kleuren en creëert een achtergrond die je zintuigen inspireert en je welzijn verbetert door middel van rustgevende kleureffecten die bij je stemming passen.

Laat je leiden door de muziek

Vermeng de klanken van je favoriete muziek met de muziek van spattend water. Of je nu houdt van cool jazz of de opzwepende klanken van een symfonie – je kunt genieten van jouw eigen concert.

Heilzame stoombad

Aangenaam stoom, waarvan al lange tijd bekend is wat de positieve effecten zijn, is nu beschikbaar in jouw douche. Het opent de poriën, reinigt het lichaam en hydrateert de huid. Aromatische oliën versterken de stoom, voor een ontspannende en luxe beleving.

Licht therapie voor de ziel

Maak jouw douche-ervaring compleet door jezelf te omhullen met een gordijn van kleur. Door de talloze kleurencombinaties kun je een gepersonaliseerde lichtshow creëren waar je blij en ontspannen van wordt.

DESIGN AWARDS

Iconic Award 2015

Iconic Award 2015

iF Product Design Award 2016

Interior Innovation Award 2017

HANDGEMAAKT DOOR GROHE

Ontworpen, ontwikkeld en geproduceerd in Duitsland

Grohe heeft een lange traditie van het produceren van high-end douches - gefabriceerd in Lahr, Duitsland en voldoet aan de hoogste normen. AquaSymphony is het resultaat van vele jaren douchekennis en expertise. Wanneer vakmanschap voldoet aan innovatie, is het resultaat met niets te vergelijken: AquaSymphony.

PRODUCTEN

Rainshower F-Series 40" AquaSymphony
Plafonddouche: 6+ straalsoorten met licht
26373001
Rainshower F-Series 40"
Inbouwset
26376001
F-digital deluxe
Inbouwset voor basis unit box
36367000
F-digital deluxe
Basis Unit box 4.0 Bluetooth F-Series 40"
26374000
F-digital deluxe
Voedingsbron voor basis unit box
42429000
F-digital deluxe
Bluetooth-eenheid BT-01A voor Apple en Android-apparaten
36371000
F-digital deluxe
Stoomgenerator 6.6 kW
met stoomuitgang en temperatuursensor
27934000
F-digital deluxe
Inbouwset voor stoomgenerator
29074000
Grohtherm F
Thermostaat complete kit voor F40" (voorgeconfigureerd)
34634001
F-digital deluxe
Geluidsset
36360000
F-digital deluxe
Inbouwset voor geluid
29073000
GROHE Rapido C
Inbouwbox voor drievoudige volume bediening 26 880 000
35031000
€ 680,00 Adviesprijs incl. btw
GROHE Rapido C
Inbouwdeel stopkraan enkelvoudig volume
35028000
€ 235,00 Adviesprijs incl. btw
Grohtherm F
Inbouwdeel voor wandaansluitbocht 27 621 000
35034000
Rapido T
Thermostatische inbouwmengkraan
35500000
€ 364,00 Adviesprijs incl. btw

INSTALLATIE

BROCHURE

Aquasymphony Brochure

Installatiegids