zwarte spoelbak met stijlvolle keukenkraan in hard graphite

Een zwarte spoelbak voor jouw keuken

De gootsteen is een essentieel onderdeel van elke keuken. We wassen er groenten en fruit, we spoelen er potten en pannen schoon en halen daar het benodigde water uit de kraan. Omdat we onze spoelbakken zo vaak gebruiken, is het belangrijk dat deze zowel duurzaam als mooi is. Voor iedereen met een gedurfde smaak en een uitmuntend oog voor stijl, biedt GROHE een selectie van strakke composiet gootstenen in zwart. Deze geven je keuken een ultramoderne uitstraling die even stijlvol als opvallend is.

zwarte spoelbak met cool sunrise GROHE kraan

De perfecte kleur en het perfect design ontmoeten elkaar

Zoals alle GROHE spoelbakken zijn onze zwarte spoelbakken het resultaat van een zorgvuldig denkproces en een deskundig ontwerp. Met innovatieve functies die de gebruiksvriendelijkheid van je zwarte gootsteen verbeteren, is dit cruciale deel van je keuken ontworpen om zowel elegant als functioneel te zijn.

GROHE's spoelbakken in zwart composiet zijn even sterk als mooi. Ze zijn gegoten in giethars bestaande uit 80% kwarts en 20% acryl en afgewerkt met verhard composiet, waardoor ze bestand zijn tegen vlekken, krassen, hitte en deuken. Het naadloze gietproces geeft ze een onberispelijk oppervlak dat gemakkelijk schoon te maken en te onderhouden is. Zo hoef je je geen zorgen te maken over een spoelbak vol bacteriën. Omdat de zwarte spoelbakken van GROHE ook bestand zijn tegen UV-beschadiging, zal de diepzwarte tint van je spoelbak zeker jarenlang behouden blijven.

Met de EasyFix technologie van GROHE is de installatie van je spoelbak eenvoudig. Hier zorgen de voorgeboorde gaten dat het installatiewerk eenvoudig is. Deze eenvoudige installatie betekent dat je veel vlugger van de nieuwe look van je keuken kunt genieten. De GROHE Whisper technologie maakt je zwarte spoelbak erg stil, door het geluid van het vallende water in de gootsteen te dempen. Dit doen we door een speciaal isolatiemateriaal aan de onderkant van de spoelbak te gebruiken, waardoor lawaaierig afwassen tot het verleden behoort.

Kwalitatieve zwarte spoelbak

Gegarandeerde kwaliteit

GROHE gootstenen zijn gemaakt om lang mee te gaan. Door gebruik te maken van hoogwaardige materialen en innovatieve giettechnieken zijn wij ervan overtuigd dat je GROHE gootsteen een leven lang meegaat. Daarom worden al onze spoelbakken, net als onze kranen, geleverd met een GROHE garantie van 5 jaar. Door onze hoge kwaliteitsnormen stellen we met zekerheid; je GROHE spoelbak is bestand tegen jarenlang gebruik.

design keukenspoelbak met chromen afwerking

GROHE’s zwarte spoelbakken in een oogopslag

  • 80% kwarts/20% acryl giethars en verhard met composiet
  • Naadloos gegoten
  • Hygiënisch
  • Gemakkelijk schoon te maken en te onderhouden
  • UV-bestendig
  • Eenvoudige installatie met GROHE QuickFix
  • Een stillere keuken met GROHE Whisper
gootsteen keuken composiet met cool sunrise afwerking

Een zwarte spoelbak voor elke keuken

Elke keuken en elk bijhorend keukenontwerp zijn uniek, daarom biedt GROHE veel opties als het gaat om zwarte composiet spoelbakken. Natuurlijk zijn er vierkante en rechthoekige exemplaren, maar ook ronde zwarte spoelbakken. Je kunt kiezen voor een afvoerstop buiten de spoelbak: zo hoef je nooit meer met je handen in het vuile afwaswater om het water weg te laten lopen. Door onze opbouw-, vlakinbouw- en onderbouwmontagemogelijkheden, vind je vast en zeker de zwarte gootsteen die bij je keuken en kookbehoeftes past.

Zwarte gootsteen in witte keuken voor contrast

Zwarte gootsteen - designtips

Een zwarte spoelbak is een statement en maakt indruk. Maar afhankelijk van het ontwerp van de keuken in zijn geheel kan een zwarte spoelbak ofwel opvallen ofwel juist in het ontwerp opgaan. Hier volgen enkele tips om een zwarte gootsteen in jouw droomontwerp in te passen.

Contrast
Als je de sterke zwarte kleur van de gootsteen wilt benadrukken, kun je dit doen door de spoelbak te contrasteren met de ruimte eromheen. Speel met witte tegels of een wit aanrecht bijvoorbeeld. Of durf een gewaagde keuze te maken, met een keukenkraan in de warme gloed van GROHE’s warm sunset (brons). Je kan het prachtige zwart ook in de spotlight zetten door voor opvallende kleuraccenten te gaan, bijvoorbeeld door decoratief koper of andere decoratie-elementen uit metaal in het ontwerp op te nemen.

Camouflage
Als alternatief kan je zwarte spoelbak naadloos opgaan in een zwart aanrechtblad. De opvallend strakke onderbouwstijl vervolledigt deze vlakke look, zo tover je je keuken om in een zwart paradijs. Experimenteer met verschillende patronen en materialen voor het aanrecht en de keukenachterwand om een extra dimensie toe te voegen. Terwijl een vlakke look met een glad zwart aanrechtblad je keuken een minimalistische uitstraling geeft, kunnen anderen misschien kiezen voor betegelde aanrechtbladen. Ook zwarte kranen kunnen een gepolijste of matte afwerking hebben, zo kun je spelen met de zwarte nuances voor een meer verfijnde en interessante look.

Of je nu camouflage of contrast verkiest, een zwarte spoelbak maakt het design sowieso opvallend.

Altijd een geschikte spoelbak voor jou

Als composiet spoelbakken niet jouw stijl zijn, treur dan niet. We hebben we ook een reeks zwarte PVD-spoelbakken met onze uiterst duurzame kleurtechnologie. Bekijk de selectie van zwarte spoelbakken op de website van GROHE of zoek een showroom of installateur bij jou in de buurt. We zijn er zeker van dat je de perfecte spoelbak vindt die bij jouw stijl en jouw keuken past.

Spoelbak brochure