<% if(request != null){ java.lang.String param = request.getParameter("article"); if(param == null){ %> <% } } %>

RAINSHOWER HOOFDDOUCHES - REGENDOUCHEKOP

ROND OF VIERKANT? CHROOM OF WIT? VOOR MEER DOUCHEPLEZIER

GROHE hoofddouches zijn er in alle soorten en maten om voor elke badkamer en stijl een passende te bieden. Alle hoofddouches beschikken over GROHE DreamSpray® technologie voor een luxueuze volle douchestraal en maximaal doucheplezier. Dankzij de SpeedClean sproeigaatjes is kalkaanslaag met één handveeg te verwijderen.

Ontdek de nieuwste toevoegingen aan het assortiment: Rainshower 310 SmartActive regendouchekop met de krachtige ActiveRain straal voor een heerlijke massage ervaring, de elegante Rainshower 310 Mono regendouchekop en de Rainshower 310 SmartConnect regendouchekop met draadloze afstandsbediening voor verschillende straalsoorten.

REGENDOUCHE SERIES

RAINSHOWER 310 SMARTACTIVE REGENDOUCHEKOP

Kies tussen de zachte, kalmerende GROHE PureRain douchestraal en de krachtige, stimulerende ActiveRain straal of een combinatie van beide.

Ontdek meer

RAINSHOWER 310 MONO REGENDOUCHEKOP

Geniet van strakke hoofddouches, kies uit ronde of vierkante vormen, verchroomde of witte sprayplaat met GROHE PureRain-spray.

Ontdek meer

RAINSHOWER 310 SMARTCONNECT REGENDOUCHEKOP

Ervaar nóg meer comfort en gemak met een draadloze afstandsbediening voor twee straalsoorten - ideaal voor voor uitbreiding en als je jouw huidige douche of regendouche wil vervangen.

Ontdek meer

ONTDEK MEER

How To - Een doucheslang vervangen

How To - Installeer GROHE Euphoria System SmartControl 310