Tectron Bau E

Een vleugje extra hygine

In een wereld met steeds bewustere mensen als het gaat om hygiëne, is het tijd om contactloos te gaan. De nieuwe GROHE Tectron Bau E bedieningsplaat is perfect voor semi-openbare en openbare ruimtes en combineert innovatieve infraroodtechnologie met een duurzaam oppervlak. Het heeft een uniek laag energieverbruik om een ​​lange levensduur te garanderen.

Met de mogelijkheid om het te installeren in nieuwbouwprojecten en om achteraf aan te passen aan alle vooraf geïnstalleerde standaard GD 2-reservoirs in Rapid SL en Uniset, is dit assortiment de beste keuze in elke fase. Het is tijd om de hygiëne te maximaliseren en het onderhoud te minimaliseren.

Producten

Tectron Bau E
infrarood-elektronica voor WC-reservoir
39881000
Tectron Bau E
infrarood-elektronica voor WC-reservoir
39881SH0
Tectron Bau E
infrarood-elektronica voor WC-reservoir
39881KF0

Infrarood Elektronische toiletspoeling - Hygiëne zonder aanraking

  • Verborgen spoelelektronica voor toiletten biedt maximale hygiëne omdat de contactloze bediening mogelijke bronnen van kruisbesmetting en verspreiding van ziektekiemen elimineert. GROHE Tectron infrarood bedieningsplaten zijn ideaal voor openbare ruimtes en commercieel gebruik.
  • 7 vooraf ingestelde spoelprogramma's om uit te kiezen - b.v. voor automatisch spoelen, voorspoelen, detectiegebied etc.
  • Verfijnd ontwerp, met verborgen intelligente technologie, verkrijgbaar in twee verschillende ontwerpen: Tectron Skate (glad) en Tectron Surf (golfpatroon). De bedieningsplaten zijn met een diefstalbeveiliging beveiligd tegen diefstal en vandalisme.
  • Nieuwste sensortechnologie - eenvoudig te programmeren met de hand of afstandsbediening met 7 vooraf ingestelde programma's om meteen aan de meeste behoeften te voldoen
  • Gecoördineerd ontwerp met 2 stijlen: Skate / Surf
  • Afwerkingen: GROHE StarLight® chroom of roestvrij staal
  • Stroomvoorziening: 230 V, LongLife Battery: lange levensduur dankzij unieke energiezuinige elektronica (tot 7 jaar bij 150 gebruik per dag)

Galerij