WATER OPNIEUW UITGEVONDEN – MAAK KENNIS MET DE GROHE WATERSYSTEMEN: GROHE RED & BLUE HOME

We leven in een snelle wereld. Dus waarom nog wachten op kokend heet water? Met de GROHE Red kokend water kraan heb je in een handomdraai kokend water. Met dit watersysteem kan je waterkoker meteen de deur uit. Tevens is deze kraan veilig te gebruiken met kinderen in huis.

Naast de kokend heet water kraan, is er nu ook een koudwaterkraan, de GROHE Blue Home. Met de GROHE Blue Home heb je gekoeld-, lichtbruisend- en bruisend water (sodawater) altijd binnen handbereik.

Ontdek de GROHE watersystemen: GROHE Blue Home voor direct gekoeld en bruisend water en GROHE Red voor direct kokend heet water uit je kraan. Hoe eenvoudig en mooi kan het leven zijn! Dit is wat we noemen water opnieuw uitgevonden.

Veiligheid voorop met de GROHE Red

Snel aan tafel met de kokend heet waterkraan van GROHE, want met de GROHE Red is pasta in no time gekookt. Het elegante systeem levert direct én veilig kokend heet water uit de kraan. Veiligheid is gegarandeerd door de kinderbeveiliging en de hete straal stopt direct na het loslaten van de knop. Door zijn rustige straal is er geen gespetter. Veiligheid voorop!

JOUW IDEALE WATERSYSTEEM

Zoek jij een kokend water kraan en/of een koudwaterkraan voor gekoeld en bruiswater/sodawater? De keukenkraan keuzehulp helpt je bij het maken van de juiste keuze!

Beantwoord een paar simpele vragen in de keukenkraan keuzehulp en ontdek welk GROHE watersysteem het beste bij jouw wensen past of welke combinatie je kan maken. Of wat er mogelijk is als je je huidige keukenkraan wil houden. Wat je ook kiest, iedere GROHE keukenkraan is zo ontworpen dat deze altijd een ware blikvanger is in jouw keuken. Aan jou de keuze!

Gekoeld & bruisend of kokend heet water?

GROHE Proeflocaties

Ben je benieuwd hoe het water uit de GROHE Blue Home en/of de GROHE Red smaakt? Vind een proeflocatie bij jou in de buurt en test de GROHE watersystemen.

Je zal zelf merken hoe gemakkelijk het is om de kokend water kraan & koudwaterkraan te gebruiken.

Vind proeflocatie
GROHE Blue Home is de innovatieve koudwaterkraan voor gekoeld-, licht bruisend-, bruisend- en sodawater
De GROHE Red is de nieuwe kokend water kraan voor in de keuken. Probeer deze keukenkraan bij een van onze proeflocaties

LEES MEER OVER DE GROHE WATERSYSTEMEN

GROHE Blue Home

Jouw eigen waterbron voor gefilterd, gekoeld en bruisend water uit je keukenkraan. Nooit meer sjouwen met flessen water. Water drinken was nog nooit zo gemakkelijk en duurzaam als met deze koudwaterkraan!

Kies zelf voor gekoeld, lichtbruisend of bruisend/sodawater.

ONTDEK GROHE BLUE HOME

GROHE Red

Gebruik de kokend water kraan om nooit meer te hoeven wachten tijdens het water koken. Dit is de ideale keukenkraan als je houdt van koken of thee drinken. Ontdek de vele mogelijkheden van deze kokend water kraan.

De GROHE Red is verkrijgbaar met een M- en L-Size boiler.

ONTDEK GROHE RED

ONTDEK MEER

Ontdek meer over GROHE X

Discover GROHE Watersystems stories on GROHE X

Discover more about the taste of water on GROHE X

Discover GROHE Kitchen stories here