DIRECT KOKEND HEET WATER BESCHIKBAAR UIT DE KOKENDWATERKRAAN

DE NIEUWE GROHE RED: KOKEND HEET WATER DIRECT BESCHIKBAAR UIT DE KRAAN

Denk eens na over het aantal keren per dag dat je kokend heet water nodig hebt – en de tijd die je doorbrengt terwijl je wacht tot het water kookt. En stel je nu eens voor dat je tijd, energie en ruimte in de keuken kan besparen – alles in één keer. Dat is wat de GROHE Red voor je kan doen: een mooi en betrouwbaar systeem dat direct én veilig kokend heet water levert uit de kraan. Wanneer je eenmaal alle voordelen ontdekt van deze hulp in de keuken zul je nooit meer zonder willen.

GRATIS THERMOSFLES BIJ AANKOOP VAN EEN GROHE RED

Koop tussen 1 juli 2019 en 1 oktober 2019 een GROHE Red kokendwaterkraan en ontvang als dank voor deze aankoop een thermosfles cadeau.

Hoe werkt deze actie?
Vul voor 15 oktober 2019 jouw gegevens in en upload de factuur van je aankoop waarop zichtbaar de aanschaf van de GROHE Red staat. Na controle van je inzending ontvang je binnen 14 dagen de thermosfles thuis.

Naar de actie

Koop offline

Bezoek één van onze geselecteerde showrooms om de GROHE Red in het echt te zien en te proberen.

Zoek een showroom bij jou in de buurt

Koop online

Ervaar het gemak van online winkelen. Koop jouw GROHE Red bij één van onze geselecteerde webshops.

Bezoek een geselecteerde webshop

DE NIEUWE HOT SPOT IN JE KEUKEN

GROHE RED: KOKEND WATER DIRECT UIT DE KRAAN

KOKEND HEET WATER: WAT ZOUDEN WE MOETEN DOEN ZONDER JOU?

JIJ BENT MIJN WARME DRANKJE WANNEER IK BINNENKOM UIT DE KOU

ONZE SPAGHETTI VAN HET HUIS

EN HET LATE, LATE FLESJE VAN DE BABY’S NACHTS

MAAR WAAROM, OH WAAROM DUURT HET ZO LANG TOT JE KOOKT?

MAAR NU IS HET WACHTEN VOORBIJ EN DE FLUITKETEL IS GESCHIEDENIS

Onder de GROHE Red kraan staat de energie-efficiënte titanium boiler in je keukenkastje klaar om je kokend heet water te leveren wanneer jij het nodig hebt.

Maak je eigen hot spot

Maak je klaar om je hot spot te installeren - het kan in een paar makkelijke stappen gebeuren. De slanke GROHE Red boiler past netjes onder de gootsteen - waardoor er kostbare ruimte op het aanrecht vrijkomt.

GROHE Red boiler

De L-size kokend water boiler (voor 5.5L kokend water) heeft een hoogte van 49 cm. De boiler heeft een diameter van 21 cm.

De M-size kokend water boiler (voor 3L kokend water) heeft een hoogte van 33,6 cm. De boiler heeft een diameter van 21 cm.

KOKEND HEET WATER PER DIRECT BESCHIKBAAR? BEDENK ALLEEN MAAR WAT DAT VOOR JOU KAN BETEKENEN

PER DIRECT VITAMINES

Blancheren van groenten is de beste manier om de kleur en de voedingsstoffen te behouden. De GROHE Red helpt je om snel gezond te eten.

ELK MOMENT TIJD VOOR THEE

Het maakt niet uit hoe laat het is - elk moment is geschikt voor een kopje thee

DIRECT VRIJ VAN BACTERIËN

Soms wil je er zeker van zijn dat er geen bacterie in zicht is. Met GROHE Red kun je er van verzekerd zijn.

AL DENTE MET EEN DRUK OP DE KNOP

Hongerige mensen hebben geen geduld en elke minuut telt. Met GROHE Red is de honger snel gestild.

Gekoeld & bruisend of kokend heet water?

KLAAR VOORDAT JE KUNT ZEGGEN "WAT ETEN WE VAN..."

Waarom wachten – wanneer de buikjes knorren? Wanneer je kokend heet water nodig hebt, zijn wij van mening dat het direct klaar moet staan. GROHE Red’s innovatieve technologie betekent dat je nooit meer hoeft te wachten op een heerlijk kopje thee. Of voor het avondeten. En minder lang wachten betekent ook minder energieverbruik. Dus neem de tijd om te genieten, niet te wachten tot het water kookt.

ONTWORPEN OM HEET TE ZIJN - MAAR ER ’COOL’ UITZIEN

Bij GROHE is top design een gegeven. Onze GROHE Red kranen zijn de perfecte combinatie van vorm en functie, waar we al een aantal complimenten voor hebben ontvangen. Om ervoor te zorgen dat je kraan in harmonie is met de rest van je keuken kan je kiezen uit drie verschillende uitlopen die verkrijgbaar zijn in chroom en RVS-look.

DE KRAAN DIE ALLE ANDERE COMPLEMENTEERT

Misschien heb je al een high-end kraan in je keuken die je niet wilt vervangen, dan is de GROHE Red Mono de perfecte oplossing. De kleinere Mono levert alleen kokend heet water en past perfect naast je bestaande kraan. Je hebt de keuze uit twee verschillende uitlopen, beide verkrijgbaar in chroom en RVS-look.

productvarianten

Registreer nu en profiteer twee keer!

Door nu jouw GROHE Red te registreren, ontvang je een welkomstpakket met GROHE Red receptenboekje en GROHE Red thermosfles incl. theezeefje! Ook profiteer je van een extra jaar garantie op jouw GROHE Red. Om dit te doen, selecteer je jouw product in de lijst, vul je het serienummer en de aankoopdatum in en upload je je factuur. Het is eenvoudig! Dan ontvang je jouw garantiecertificaat per e-mail.

Registreer jouw GROHE Red

Ontdek alle voordelen van de GROHE Red

Lees meer

Brochure

Download de nieuwe GROHE Red brochure.

Receptenboekje

Download het GROHE Red receptenboekje.

Grohe.nl maakt gebruik van cookies om het gebruiksgemak te vergroten. Door onze website te gebruiken ga je hiermee akkoord. Meer informatie