Vind verkooppunt
Showrooms
 • Showroom
 • Proeflocaties
 • Bouwmarkt
 • Installateur
 • Winkels
 • Experience centers

Mijn portfolio

Je hebt nog geen producten toegevoegd aan je portfolio

Als je producten hebt toegevoegd aan je portfolio, kun je ze hier direct printen, via e-mail versturen of downloaden.

0 Product(en)
Download als PDF
Alles verwijderen

Dit product zit al in je portfolio.

FIRST CLASS SEATS FOR EVERYONE

GROHE SENSIA ARENA DOUCHETOILET

Ontvang auto flush-kit cadeau als dank voor je aankoop* - Naar de actie

ONTDEK DE NIEUWE DIMENSIE VAN SCHOON:
DE GROHE SENSIA ARENA DOUCHETOILET

Waar denk je als eerste aan bij schoonmaken? Zeker niet aan papier. Je denkt aan fris, stromend water! Het meest natuurlijke reinigingsmiddel dat er is, is vriendelijk voor de huid en heerlijk effectief. We zouden niet overwegen te reinigen met alleen papier – behalve wanneer we gebruik maken van het toilet.

In vele culturen is reinigen met water na toiletbezoek net zo gewoon als het wassen van handen. Vandaag de dag groeit onze belangstelling voor hygiëne en persoonlijke verzorging. En steeds meer mensen willen dat schone, frisse en zekere gevoel krijgen na gebruik van het toilet. Als gevolg hiervan worden douche-wc’s – toiletten met een geïntegreerde bidetfunctie – steeds populairder. GROHE introduceert haar revolutionaire douche-wc, de GROHE Sensia Arena, die zorgt voor zachte, natuurlijke reiniging met alleen water.

Zo eenvoudig is het? Hoe de douche-wc werkt

1) Persoonlijke reiniging

 • Kies de gewenste straal
 • Pas de straal aan je persoonlijke wensen
 • Stop na het schoonmaken de douchestraal

2) Drogen

 • Kies de warmeluchtföhn en reguleer de temperatuur
 • Stop de föhn na het drogen

3) Doorspoelen

 • Voor doorspoelen: druk op de bedieningsplaat of laat automatisch spoelen via upgrade kit (46944000)

Bezoek een hotel met GROHE Sensia Arena

Wilt u het gevoel van écht schoon en fris ook graag ervaren? Reserveer dan een kamer in een hotel waar de Sensia Arena is geïnstalleerd. Neem vooraf even contact op met het hotel om te controleren of er een kamer met Sensia Arena beschikbaar is op de door u gewenste datum.

Bekijk de hotels met Sensia Arena

Ontdek de nieuwe manier van schoon

Ontdek de nieuwe vorm van persoonlijke hygiëne en comfort met de GROHE Sensia Arena douche wc. Reiniging met warm water is veel zachter en hygiënischer dan toiletpapier. Dat is waarom steeds meer mensen kiezen voor een toilet met een douchefunctie bij het upgraden van hun badkamer.

GROHE DUBBELE DOUCHE-ARM

De dubbele douche-armen, voor de standaarddouche en de ladyshower, garanderen hygiëne en comfort en zijn perfect gepositioneerd zodat ze passen bij jouw wensen. De ladyshower is een aparte douche-arm met een andere hoek en een zachter en breder straalpatroon om het intieme gebied van dames te reinigen. De strandaardstraal heeft een instelbare douche-arm voor nauwkeurige en ultieme reiniging.

GROHE AQUACERAMIC

Een innovatie die van de GROHE Sensia Arena een uitzonderlijke smetteloze plek maakt. GROHE AquaCeramic creëert een gladde hydrofiele laag op het keramische oppervlak zodat vuil en kalk niet kan vasthechten. Dat betekent dat er geen residuen achterblijven na spoeling. Dit houdt je toilet altijd hygiënisch schoon!

GROHE TRIPLE VORTEX

In tegenstelling tot normale wc’s zorgt het Triple Vortex Systeem voor driedubbele spoelkracht. De krachtige draaikolk reinigt alle hoeken van het keramiek grondig. Zelfs zo grondig dat na de eerste spoeling geen vuil meer achter blijft. Ondanks zijn kracht gebruikt deze zeer effectieve spoelmethode zeer weinig water.

">
Lichaamsverzorging

Lichaamsverzorging

 • Schoon en droog zonder vegen
 • Constant warm water
 • Vriendelijk voor je huid
Perfecte lichaamsverzorging
Hygiënisch

Hygiënisch

 • Afgeschermde douche-armen
 • Douche-armen worden voor en na ieder gebruik gespoeld
Ultieme hygiëne
Persoonlijk comfort

Persoonlijk comfort

 • Zitting opent & sluit automatisch
 • Drie bedieningsmogelijkheden: afstandsbediening, Smartphone (iOS) app en zijpaneel
 • Geurafzuiging
Persoonlijk comfort

DESIGN DAT ONT ZORGT

HET MEEST BEKROONDE GROHE PRODUCT MET 14 INTERNATIONALE DESIGN AWARDS.

PRODUCTEN

GROHE Sensia Arena Douche-WC
GROHE Sensia Arena Installatie kit voor automatische spoeling
Rapid SL Rapid SL voor GROHE Sensia douche-Wc\'s

Test hem zelf: vind een Sensia Arena experience center Zoek locatie

Lees meer

Wat is een douchewc?

Douchewc ook bekend als een Japans toilet, combineert de voordelen van een toilet en een bidet. Een douchewc maakt gebruik van een douchearm die jouw reinigt met een warme douchestraal na het gebruik van het toilet. De GROHE Sensia Arena douchewc heeft twee aparte, instelbare douchearmen, waardoor je je schoner en verzorgder voelt dan ooit tevoren.

Waarom kiezen voor een Sensia Arena douchewc?

De GROHE Sensia Arena douchewc maakt gebruik van de expertise en technische uitmuntendheid van ons moederbedrijf LIXIL, de experts in douchetoiletten in Japan. Van de twee douchearmen kan je de sterkte van de waterstraal, de positie en de temperatuur instellen voor een perfecte, persoonlijke en comfortabele ervaring. Naast de standaard douchestraal zijn ook de opties oscillerende straal en massagestraal mogelijk. De geïntegreerde warme föhn draagt verder bij aan de ervaring van ultieme hygiëne. Je bedient deze wc met een afstandsbediening of smartphone die zelfs jouw voorkeur onthoudt. De geavanceerde keramische coating is antikalk, antibacterieel (voorkomt 99% van de bacteriegroei) en zorgt ervoor dat niks blijf plakken voor totale gemoedsrust en de hoogste hygiënenorm. Extra kenmerken van de Sensia Arena die voor ultiem comfort zorgen zijn automatisch openen en sluiten van de deksel, geurafzuiging en nachtverlichting. Dankzij zijn innovatieve ontwerp en functies heeft de GROHE Sensia Arena 14 designprijzen ontvangen, waaronder een 2017 Plus X Award, iF Design Award en Good Green Design Award. Hierdoor is deze wc de meest bekroonde GROHE-product ooit.

">