GROHE QuickFix (DIY)

Precision SmartControl Concealed shower system with Vitalio SmartActive 310 Cube

Artikelnummer
34875000
EAN
4005176791376
Kleur
chroom
2.112,00
Adviesprijs incl. btw

Het multifunctionele GROHE Precision SmartControl inbouwdouchesysteem - de alles-in-één oplossing voor douchen in luxe en stijl

Verrijk jouw douche-ervaring met het alles-in-één GROHE Precision SmartControl inbouwdouchesysteem. Het douchesysteem met drie aansluitingen wordt compleet geleverd met een Precision SmartControl thermostatische douchekraan en handdouchehouder. Je geniet tijdens het douchen van een perfecte watertemperatuur dankzij GROHE TurboStat technologie, terwijl je bespaart op je water- en energieverbruik zonder in te leveren op comfort dankzij Water Saving technologie. Met de SmartControl druk- en draaiknop schakel je moeiteloos tussen verschillende straalsoorten en doucheaansluitingen, en je kunt deze zelfs tegelijkertijd gebruiken. Door een simpele draai aan de knop pas je het watervolume aan: van waterbesparend tot een volledige waterstraal. De royale hoofddouche van 310 mm levert een verfijnde GROHE PureRain Spray voor pure ontspanning en een krachtige ActiveRain Spray, waarmee je shampoo makkelijk uitspoelt. De handdouche levert de klassieke Normal Spray en wordt geleverd met een houder met wandaansluitbocht en een 1500 mm TwistStop doucheslang. Welke straalsoort je ook kiest, GROHE DreamSpray zorgt voor een perfecte waterverdeling over alle anti-kalk SpeedClean sproeigaatjes. Het douchesysteem is ook ideaal voor gezinsbadkamers, doordat de GROHE SafeStop knop de watertemperatuur limiteert op 38°C om verbranding te voorkomen. De optionele GROHE SafeStop Plus temperatuurbegrenzer biedt een extra limiet van 43°C voor extra veiligheid tijdens het douchen. De duurzame GROHE Long-Life afwerking maak je gemakkelijk schoon en blijft er jarenlang stralend uitzien. Het GROHE Precision SmartControl inbouwdouchesysteem is lekkagebestendig en de installatie heb je in combinatie met GROHE FastFixation in een mum van tijd voor elkaar.

Belangrijkste productkenmerken

  • bestaat uit:
  • inbouw thermostaat met 3 uitgangen
  • GROHE Rapido SmartBox universele inbouwbox, 1/2" (35 600)
  • Vitalio SmartActive 310 hoofddoucheset inclusief horizontale douchearm 430 mm en inbouwdeel voor hoofddouche
  • Vitalio Joy Cube Stick handdouche 1 straalsoort 9.5 l/min (26 392)
  • wandaansluitbocht 1/2" met houder
  • doucheslang VitalioFlex Silver 1500 mm (27 505 000)

Technische productinformatie

Klantenservice

Grohe Nederland B.V.

Metaalstraat 2
2718 SW Zoetermeer

Openingstijden

Ma - Vrij 08:30 - 12:30
13:00 - 17:00

GROHE QuickFix – Voor verrassend eenvoudige badkamer en keuken make-overs! Nog nooit geprobeerd om zelf een kraan te vervangen? Met QuickFix kan jij het echt zelf met bijgeleverde handige tools.

Ontdek het GROHE QuickFix assortiment