GROHE QuickFix (DIY)

Precision SmartControl Perfect shower set met Vitalio Rain Mono 310

Artikelnummer
34877000
EAN
4005176791390
Kleur
chroom
1.786,00
Adviesprijs incl. btw

GROHE Precision SmartControl inbouwdouchesysteem – geniet van een constante douchestraal zonder temperatuurschommelingen

Het GROHE Precision SmartControl inbouwdouchesysteem heeft alles wat je nodig hebt voor de ultieme douche-ervaring! Het douchesysteem wordt compleet geleverd met een Precision SmartControl thermostatische douchekraan en handdouchehouder. GROHE TurboStat zorgt voor een constante watertoevoer met een perfecte temperatuur zonder schommelingen en dankzij GROHE Water Saving verbruik je minder energie- en waterverbruik met behoud van kwaliteit. Het bedienen van de douche gaat soepel via de GROHE SmartControl druk- en draaiknop. Zo schakel je heel eenvoudig tussen de hoofd- en handdouche, maar je kunt er ook voor kiezen om ze te combineren. Ook het watervolume pas je moeiteloos aan waarbij je kunt kiezen tussen de waterbesparende waterstraal tot een volledige waterstraal. Voorzien van een GROHE SafeStop knop die is gelimiteerd op 38°C, is deze douche veilig voor het hele gezin. Met de optionele GROHE SafeStop Plus temperatuurbegrenzer kun je een limiet van 43°C toevoegen voor een extra veiligheid in de badkamer. De royale hoofddouche van 310 mm levert een ontspannende GROHE PureRain Spray die een weldaad is voor je huid. De 130 mm handdouche met TwistStop doucheslang heeft drie geweldige straalsoorten: de pulserende GROHE ActiveMassage Spray voor een verkwikkende massage, de krachtige Jet Spray en de zijdezachte Rain Spray. Via de ergonomische GROHE SmartTip controller stel je eenvoudig de gewenste straalsoort in. Het GROHE douchesysteem is makkelijk in onderhoud, waardoor je weinig tijd kwijt bent met het schoonmaken van de badkamer. Kalk wrijf je eenvoudig weg van de anti-kalk SpeedClean sproeigaatjes en de krasvaste GROHE Long-Life afwerking wrijf je met een zachte doek glanzend schoon. Het GROHE Precision SmartControl inbouwdouchesysteem is lekkagebestendig en de installatie heb je in combinatie met GROHE FastFixation in een handomdraai voor elkaar.

Belangrijkste productkenmerken

  • bestaat uit:
  • inbouw thermostaat met 2 bedieningsknoppen en geïntegreerde douchehouder
  • GROHE Rapido SmartBox universele inbouwbox, 1/2" (35 600)
  • hoofddouche Vitalio Rain Mono 310 9,5 l/min inclusief horizontale douchearm 422 mm
  • handdouche Vitalio SmartActive 150 3 straalsoorten 9.5 l/min (26 597)
  • doucheslang VitalioFlex Silver 1500 mm (27 505 000)

Technische productinformatie

Klantenservice

Grohe Nederland B.V.

Metaalstraat 2
2718 SW Zoetermeer

Openingstijden

Ma - Vrij 08:30 - 12:30
13:00 - 17:00

GROHE QuickFix – Voor verrassend eenvoudige badkamer en keuken make-overs! Nog nooit geprobeerd om zelf een kraan te vervangen? Met QuickFix kan jij het echt zelf met bijgeleverde handige tools.

Ontdek het GROHE QuickFix assortiment