GROHE QuickFix (DIY)

Precision Start Thermostatische douchemengkraan

Artikelnummer
34597001
EAN
4005176766619
Kleur
chroom
305,00
Adviesprijs incl. btw

GROHE Precision Start QuickFix doucheset met thermostatische douchemengkraan - douchen in alle comfort met de perfecte watertemperatuur

Geef je doucheruimte een geweldige make-over met de GROHE Precision Start doucheset. Deze set bestaat uit een thermostaatkraan, een Vitalio Start 110 handdouche met ShockProof siliconenring, een 600 mm douchestang en een 1750 mm doucheslang. De handdouche levert een rustgevende Rain Spray met zijdezachte waterdruppels. De douchestang is voorzien van een glij-element en draaibare houder, waardoor je de hoogte en hoek van de handdouche eenvoudig aanpast. Bovendien is de bovenste montagebeugel ook in hoogte verstelbaar, zodat je bij de montage gebruik kunt maken van bestaande boorgaten. Dankzij GROHE TurboStat levert de douchemengkraan vrijwel meteen de ingestelde temperatuur en deze blijft constant zonder schommelingen. Ontworpen met een GROHE Water Saving debietbegrenzer verbruik je minder water terwijl je geniet van een luxe douchebeleving. Wist je dat deze GROHE doucheset ook kindvriendelijk is? De GROHE SafeStop knop is ingesteld op maximaal 38 °C om te voorkomen dat kinderen de watertemperatuur onbedoeld te hoog zetten. Voor extra veiligheid kun je de optionele GROHE SafeStop Plus temperatuurbegrenzer instellen op 43 °C. Valt de koudwatertoevoer uit? Dan zorgt de automatische veiligheidsuitschakeling ervoor dat de waterstroom tot een minimum wordt beperkt om verbranding door heet water te voorkomen. Veilig, duurzaam en comfortabel! Het onderhoud van deze doucheset is een peulenschil. Na het douchen wrijf je kalk makkelijk weg van de anti-kalk SpeedClean sproeigaatjes en ook de glanzende GROHE Long-Life Finish maak je makkelijk schoon. De installatie gaat eveneens moeiteloos. Met de handige GROHE QuickSpanner heb je de thermostaatkraan in no-time gemonteerd zonder extra gereedschap. De douchestang schroef je eenvoudig tegen de muur, maar je kunt hem ook vastlijmen met twee GROHE QuickGlue Sets S (41247000), apart verkrijgbaar. Bekijk onze handige QuickVideo of QuickGuide om te zien hoe makkelijk de montage gaat.

Belangrijkste productkenmerken

  • met glijstangset 1 straal (Rain)
  • bestaat uit:
  • Precision Start douchethermostaat 1/2" (34 594)
  • Vitalio Start 110 glijstangset, 600 mm (27 942)
  • geschikt om te schroeven (inclusief schroeven en pluggen) of lijmen (GROHE QuickGlue S 41 247 000 wordt apart verkocht - 2 x nodig)
  • draagkracht glijstang: max 20 kg
  • 5 kleurenverpakking
  • GROHE QuickSpanner alleen bij chroom variant inbegrepen
  • Consumenten variant

Klantenservice

Grohe Nederland B.V.

Metaalstraat 2
2718 SW Zoetermeer

Openingstijden

Ma - Vrij 08:30 - 12:30
13:00 - 17:00

GROHE QuickFix – Voor verrassend eenvoudige badkamer en keuken make-overs! Nog nooit geprobeerd om zelf een kraan te vervangen? Met QuickFix kan jij het echt zelf met bijgeleverde handige tools.

Ontdek het GROHE QuickFix assortiment