Grohe Professional
Voor de Pro’s, van de Pro’s

Het submerk GROHE Professional is ontworpen om antwoord te geven op de behoeften van de hedendaagse professionals in sanitair: installateurs, groothandels, showrooms, en projectontwikkelaars. Zij hebben de nieuwste, meest geavanceerde en deskundige oplossingen nodig bij het plannen en opleveren van een nieuwe badkamer of keuken voor hun klanten.
GROHE Professional biedt hen een op maat gemaakt productportfolio die voldoet aan de hoogste standaard op gebied van kwaliteit, technologie, duurzaamheid en design. Juist de expertise van onze professionals is nodig voor de planning en installatie van dit portfolio.

Ontdek Grohe Professional oplossingen

Er is een groeiende vraag naar duurzame oplossingen voor woningen en commerciële vastgoed. Dit gaat hand in hand met de verwachtingen van consumenten en een toenemende complexiteit van producten de installatie ervan.

GROHE Professional biedt maatwerkoplossingen voor groothandels, showrooms, installateurs, projectontwikkelaars en A&D om aan deze verwachtingen te voldoen en de concurrentie een stap voor te blijven.

Badkamer

Douche

WC

Keuken

Oplossingen voor elke behoefte

Oplossingen voor de showroom

GROHE Professional ondersteunt showrooms met een op maat gemaakt productportfolio gebaseerd op de vier pijlers van het merk: kwaliteit, technologie, duurzaamheid en design. De productlijnen GROHE Essence met zijn Perfect Match mogelijkheden, Grohtherm, Tempesta en nog veel meer behoren tot dit portfolio.

Alle badkamercollecties

Oplossingen voor de installateur

GROHE Professional bestaat uit een specifiek productportfolio met betrouwbare iconen zoals GROHE Eurosmart of eenvoudig te installeren inbouwproducten zoals de GROHE Rapid SL voor het toilet of Rapido SmartBox voor inbouwdouches. Beiden zijn geschikt voor eindeloze ontwerpmogelijkheden. Bovendien worden ze aangeboden in combinatie met een uitgebreid service- en trainingsconcept; het GROHE+ en het GIVE programma.

Ontdek meer

Oplossingen voor projecten

GROHE is een wereldwijd merk met een portfolio afgestemd op de lokale normen. We kunnen onze oplossingen overal ter wereld leveren. We weten dat een persoonlijke relatie, een hoog niveau van expertise en service cruciaal zijn. We staan klanten bij tijdens de ontwikkeling van diverse projecten. Dit gaat van wolkenkrabbers in grote steden, hotels op de Malediven, militaire kazernes in Saoedi-Arabië tot de bouw van een cruiseschip. Voor elke toepassing, variërend van residentieel, horeca tot commercieel, gezondheidszorg of maritiem, bieden wij een oplossing op maat met deskundig advies.

Expertise per sector

Brochures downloaden

BIM-gegevens

TRAINING COMPANION

ONTDEK MEER