Niet meer in ons assortiment
Atrio Wandhouder Atrio Wandhouder Atrio Wandhouder Atrio Wandhouder

GROHE SPA

Atrio Wandhouder

Artikelnummer
40305DA3
EAN
4005176494208
Kleur
warm sunset (brons)
Informeer nu

De GROHE Atrio hendel voor gebruik met verdekte klep – controle over je badkamer door middel van een elegante, iconische greep

Voeg een iconisch element toe aan je badkamer met de GROHE Atrio hendel- onderdeel van een collectie strak ontworpen en tijdloos koperwerk. Het zorgt ervoor dat je het water in je hele badkamer aan en uit kan zetten en je kunt aparte douche elementen ermee bedienen zoals zijstralingen of een waterval uitloop. Net als bij al GROHE's koperwerk heeft het een elegante vorm. Vervaardigd in Duitsland en met de hand samengesteld vormt dit zichtbare deel van Atrio's verdekte klep een ideale toevoeging voor elke ingetogen, moderne badkamer. Het plaatje heeft een schroefbare muurafdichting voor eenvoudige installatie en de solide metalen kruisgreep is fijn en intuïtief. De inbouwdiepte is instelbaar tussen 20 mm en 80 mm voor totale flexibiliteit. Dankzij de duurzame GROHE Long-Life chroomafwerking blijft het er jarenlang schitterend uitzien. GROHE Atrio - het icoon van elegantie en precisie. Om te installeren met de GROHE verdekte klep (35028000 of 29032000).

Belangrijkste productkenmerken

  • voor Atrio zeepschaal (40 256 003)
  • materiaal: metaal
  • verborgen bevestiging

Klantenservice

Grohe Nederland B.V.

Metaalstraat 2
2718 SW Zoetermeer

Openingstijden

Ma - Vrij 08:30 - 12:30
13:00 - 17:00

GROHE SPA is het meest exclusieve portfolio met luxeuze producten om een echte spa-ervaring in de badkamer thuis te creëren. Veelzijdige aanpassingsmogelijkheden die perfect zijn afgestemd op individuele voorkeuren.

Ontdek het GROHE SPA assortiment