Vind verkooppunt
Showrooms
  • Showroom
  • Proeflocaties
  • Bouwmarkt
  • Installateur
  • Winkels
  • Experience centers

Mijn portfolio

Je hebt nog geen producten toegevoegd aan je portfolio

Als je producten hebt toegevoegd aan je portfolio, kun je ze hier direct printen, via e-mail versturen of downloaden.

0 Product(en)
Download als PDF
Alles verwijderen

Dit product zit al in je portfolio.

GROHE Red Duo Kraan en M-Size boiler

30374001 - GROHE Red Duo Kraan en M-Size boiler
  • chroom
  • supersteel
Artikelnummer 30374001
EAN 4005176519734

Productomschrijving

De superhandige nieuwe GROHE Red Duo-keukenkraan geeft kokend water met één druk op de knop

Voeg GROHE Red Duo toe aan je keukenplannen en laat het water tot 100 ° rechtstreeks uit de kraan lopen. Je waterkoker heeft je net laten wachten voor de laatste keer. De keukenkraan heeft een minimalistisch, slank ontwerp. Het kokende water is perfect voor het maken van thee en koffie, maar ook voor het vullen van potten en voor het bereiden van maaltijden.De functie kokend water wordt geactiveerd via de kindveilige aanraakknoppen.De hoge C-vormige uitloop maakt het vullen van potten eenvoudig en heeft een zwenkbereik van 150 ° voor totale flexibiliteit. GROHE SilkMove zorgt voor een soepele, precieze bediening van de hendel. Veiligheid staat voorop bij dit product - de mixer is voorzien van een automatische, verlichte GROHE ChildLock-functie die wordt bediend via de aanraaktoetsen. Met een A-nominatie voor energiebesparing, kan de ketel ook worden omgeschakeld naar vakantiemodus, waar de temperatuur is beperkt tot 60 ° C. Met onmiddellijke levering van maximaal 3 liter kokend water, is de ketel gemaakt van titanium voor uitstekende corrosiebescherming en blijft de oogverblindende, duurzame GROHE StarLight-chroomafwerking perfect. Klanten willen misschien ook de Hotfill mengklep (40841001) kopen om je keukenkraan voor open boilers te vervangen, die leidingwater mengt met kokend water om je meteen warm water te geven, wat betekent dat je niet hoeft te wachten tot het water opwarmt, en minder water verspild.

Product Highlights

Kokend heet-, koud-, warm- en gemengd water met de GROHE Red Duo mengkraan

Met de GROHE RED Duo kan het allemaal: kokend heet water pakken of gewoon koud-, warm, of gemengd water tappen. Allemaal uit dezelfde kraan. En de innovatieve tijdbesparende kraan kun je eenvoudig plaatsen in het al bestaande gat van je oude kraan.

GROHE Red M-Size boiler - direct kokend heet water wanneer je het nodig hebt

De GROHE Red M-Size boiler is een geweldige upgrade voor kleine keukens: gemaakt zodat het onder iedere normale wasbak past. Het bespaart ruimte op je aanrechtblad. Met maximaal 3 liter kokend heet water (100 ° C) rechtstreeks uit de kraan bespaar je kostbare tijd om warme dranken te bereiden, groenten te blancheren, babyflessen te steriliseren of kookgerei te reinigen.

Levenslang topprestaties van de titanium boiler van de GROHE Red

GROHE Red boilers zijn van hoge kwaliteit. Ze zijn vervaardigd van hittebestendig titanium, kunnen tegen extreme temperatuurwisselingen, zijn bestand tegen corrosie en hebben een lange levensduur. En titanium geeft geen metaalsmaak af zodat water -zoals het hoort- altijd gewoon naar water smaakt.

Energie en geld besparen met een druk op de knop met Holiday Modus

De GROHE Red boiler heeft een energie A-label. Dankzij de verbeterde isolatie en nieuw ontwerp is er minder warmteverlies. Bij afwezigheid kan de boiler op Holiday Modus worden ingesteld via een schakelaar aan de voorzijde waardoor de maximale watertemperatuur naar 60 ° C wordt verminderd. Hierdoor bespaar je energie.

LED-push-knop activering van kinderbeveiliging voor bescherming en totale gemoedsrust

Zorg ervoor dat veiligheid je hoogste prioriteit is met de GROHE kinderbeveiliging LED-functie. Druk gedurende 1 seconde op het slotje. Na deactivatie van de kinderbeveiliging licht de buitenste LED ring rood op. Druk op het GROHE Red icoontje om kokend heet water te krijgen en verwijder je vinger om per direct te stoppen. De GROHE kinderbeveiliging wordt automatisch geactiveerd wanneer de GROHE Red-functie gedurende 5 seconden niet wordt gebruikt. Om de panvul functie te unlocken druk nogmaals op het kinderbeveiligingsicoontje. De buitenste LED ring licht geel op. Druk op het GROHE Red icoontje om de panvul functie gedurende 1 minuut te activeren (3L kokend water).

Hoge uitloop voor gemakkelijk vullen van grote pannen

Gemakkelijk grote pannen afspoelen: dankzij de hoge uitloop kun je met deze GROHE kraan ook de moeilijkste klussen in de keuken simpel uitvoeren. Bij GROHE vind je altijd een product dat voldoet aan jouw wensen: wij hebben voor elke klus de beste en meest comfortabele oplossing.

Draaihoek van 150°: soepel draaien zonder stoten

Een handige functie voor dagelijks gebruik: de uitloop kan moeiteloos en in één beweging worden gedraaid in een hoek van 150°. Dankzij de draaibegrenzing heb je de kraan volledig onder controle: de uitloop kan nooit tegen een kast of muur stoten.

Eenvoudig te onderhouden dankzij de duurzame GROHE StarLight® chroomlaag

Veeg de kraan eenvoudig met een droog doekje schoon. Het super gladde oppervlak is krasbestendig, laat zich makkelijk schoon maken en heeft een mooie glans. Je bent dus minder tijd kwijt aan schoonmaken, terwijl je kraan er altijd als nieuw uitziet.

Lichte bediening van de kraan dankzij de GROHE SilkMove® technologie

Je kunt de temperatuur en het volume van deze kraan in één beweging instellen: dankzij het hoogwaardige binnenwerk van de kraan is de hendel licht te bedienen – ook na jaren intensief gebruik.

Productserie

Keukenkranen voor kokend heet water

30031DC1
supersteel
Voeg toe aan portfolio
1,511.00 € incl. B.T.W.
Kraan met L-Size boiler
30144001
chroom
Voeg toe aan portfolio
1,355.00 € incl. B.T.W.
Kraan met L-Size boiler
30144DC1
supersteel
Voeg toe aan portfolio
1,511.00 € incl. B.T.W.
Kraan met L-Size boiler
30324001
chroom
Voeg toe aan portfolio
1,355.00 € incl. B.T.W.
Kraan met L-Size boiler
30324DC1
supersteel
Voeg toe aan portfolio
1,511.00 € incl. B.T.W.
Kraan met L-Size boiler
30031001
chroom
Voeg toe aan portfolio
1,355.00 € incl. B.T.W.
Kraan met L-Size boiler
30374DC1
supersteel
Voeg toe aan portfolio
Kraan en M-Size boiler
Kraan en M-Size boiler

Mono versie

30032DC1
supersteel
Voeg toe aan portfolio
1,407.00 € incl. B.T.W.
kraan met L-Size boiler
30032001
chroom
Voeg toe aan portfolio
1,251.00 € incl. B.T.W.
kraan met L-Size boiler
30338001
chroom
Voeg toe aan portfolio
1,251.00 € incl. B.T.W.
kraan met L-Size boiler
30338DC1
supersteel
Voeg toe aan portfolio
1,407.00 € incl. B.T.W.
kraan met L-Size boiler
GROHE Red

GROHE Red

100 °C DIRECT UIT DE KRAAN

Toon serie