Vind verkooppunt
Showrooms
  • Showroom
  • Proeflocaties
  • Bouwmarkt
  • Installateur
  • Winkels
  • Experience centers

Mijn portfolio

Je hebt nog geen producten toegevoegd aan je portfolio

Als je producten hebt toegevoegd aan je portfolio, kun je ze hier direct printen, via e-mail versturen of downloaden.

0 Product(en)
Download als PDF
Alles verwijderen

Dit product zit al in je portfolio.

GROHE Red Duo Kraan met L-Size boiler

30324DC1 - GROHE Red Duo Kraan met L-Size boiler
30324DC1 - GROHE Red Duo Kraan met L-Size boiler
  • supersteel
  • chroom
Artikelnummer 30324DC1
EAN 4005176413957
1.511,00 € incl. B.T.W.

Productomschrijving

De GROHE Red Duo eengreepskraan vormt een chique accent in de keuken en geeft je direct kokend water

Elimineer je waterkoker en verwelkom een nieuwe manier om kokend heet water te krijgen – en zorg dat je sneller aan de slag kan in de keuken. De GROHE Red Duo keukenmengkraan zorgt voor kokend water van 100°C direct uit de kraan met een druk op de knop. Het kokende water is perfect om te gebruiken voor thee, koffie en het vullen van pannen en voorbereiden van maaltijden. De kookwaterfunctie wordt geactiveerd via deactivatie van de kinderbeveiliging, terwijl het standaard warm en koud water wordt geregeld via een slanke, voorwaartse hendel. De hoge L-vormige uitloop maakt het vullen van een pan makkelijk en het heeft een draaibereik van 150° voor verdere flexibiliteit. GROHE SilkMove zorgt voor een gladde, precieze hefboomwerking. Veiligheid staat voorop bij dit product. De mengkraan beschikt over een automatische GROHE ChildLock-functie, bediend via de aanraakknop . Gecertificeerd met een energie A-label voor energie efficiëntie en de boiler kan in in de Holiday Modes worden gezet, waarbij de temperatuur beperkt is tot 60° C. Met direct tot 5,5 liter kokend water tot je beschikking is de boiler gemaakt van titanium voor een uitstekende corrosiebescherming. En de duurzame GROHE RVS afwerking zorgt ervoor dat het er jarenlang prachtig uit blijft zien. De Hotfill mengventiel mengt ook hoofdwater met kokend heet water om je onmiddellijk warm water te geven, en dat betekent dat je niet langer hoeft te wachten op water dat warm wordt en zo minder water verspilt.

Product Highlights

Kokend heet-, koud-, warm- en gemengd water met de GROHE Red Duo mengkraan

Met de GROHE RED Duo kan het allemaal: kokend heet water pakken of gewoon koud-, warm, of gemengd water tappen. Allemaal uit dezelfde kraan. En de innovatieve tijdbesparende kraan kun je eenvoudig plaatsen in het al bestaande gat van je oude kraan.

GROHE Red L-Size boiler - direct kokend heet water wanneer je het nodig hebt

De GROHE Red L-Size boiler helpt je om thee te zetten, om groenten te blancheren, het steriliseren van babyflessen en schoonmaken van kookgerei - direct en moeiteloos. Deze handige boiler voor keukens zonder warm watertoevoer past in iedere regulier keukenkastje. De boiler levert maximaal 5,5 liter kokend heet water (100 ° C). Hierdoor bespaar je ruimte op je werkblad, omdat je geen waterkoker meer nodig hebt. En je hebt direct kokend heet water uit je kraan waardoor je tijd bespaart.

Levenslang topprestaties van de titanium boiler van de GROHE Red

GROHE Red boilers zijn van hoge kwaliteit. Ze zijn vervaardigd van hittebestendig titanium, kunnen tegen extreme temperatuurwisselingen, zijn bestand tegen corrosie en hebben een lange levensduur. En titanium geeft geen metaalsmaak af zodat water -zoals het hoort- altijd gewoon naar water smaakt.

Energie en geld besparen met een druk op de knop met Holiday Modus

De GROHE Red boiler heeft een energie A-label. Dankzij de verbeterde isolatie en nieuw ontwerp is er minder warmteverlies. Bij afwezigheid kan de boiler op Holiday Modus worden ingesteld via een schakelaar aan de voorzijde waardoor de maximale watertemperatuur naar 60 ° C wordt verminderd. Hierdoor bespaar je energie.

Direct warm water gevuld uit de boiler waardoor je minder lang hoeft te wachten en minder verspillt

Wacht nooit meer op warm water uit jouw kraan. Wanneer de boiler is aangesloten op het mengventiel, dan wordt het kokend heet water gemengd met het reguliere koud water uit de hoofdwatertoevoer. Hierdoor komt er direct warm water uit de kraan als je de rechterhendel (voor mengwater) van de kraan gebruikt en bespaar je tijd en verspil je minder water. Wanneer de gewenste temperatuur is bereikt, wordt de boiler automatisch uitgeschakeld, terwijl de thermostatische regeling te allen tijde een constante watertemperatuur houdt.

LED-push-knop activering van kinderbeveiliging voor bescherming en totale gemoedsrust

Zorg ervoor dat veiligheid je hoogste prioriteit is met de GROHE kinderbeveiliging LED-functie. Druk gedurende 1 seconde op het slotje. Na deactivatie van de kinderbeveiliging licht de buitenste LED ring rood op. Druk op het GROHE Red icoontje om kokend heet water te krijgen en verwijder je vinger om per direct te stoppen. De GROHE kinderbeveiliging wordt automatisch geactiveerd wanneer de GROHE Red-functie gedurende 5 seconden niet wordt gebruikt. Om de panvul functie te unlocken druk nogmaals op het kinderbeveiligingsicoontje. De buitenste LED ring licht geel op. Druk op het GROHE Red icoontje om de panvul functie gedurende 1 minuut te activeren (3L kokend water).

Hoge uitloop voor gemakkelijk vullen van grote pannen

Gemakkelijk grote pannen afspoelen: dankzij de hoge uitloop kun je met deze GROHE kraan ook de moeilijkste klussen in de keuken simpel uitvoeren. Bij GROHE vind je altijd een product dat voldoet aan jouw wensen: wij hebben voor elke klus de beste en meest comfortabele oplossing.

Draaihoek van 150°: soepel draaien zonder stoten

Een handige functie voor dagelijks gebruik: de uitloop kan moeiteloos en in één beweging worden gedraaid in een hoek van 150°. Dankzij de draaibegrenzing heb je de kraan volledig onder controle: de uitloop kan nooit tegen een kast of muur stoten.

SuperSteel: Modern en hygiënisch design met RVS-uitstraling

GROHE SuperSteel is een unieke krasbestendige laag die niet te onderscheiden is van roestvrijstaal. Omdat het hier gaat om een afwerking, hebben de kranen in SuperSteel-uitvoering een zeer interessant prijskaartje.

Lichte bediening van de kraan dankzij de GROHE SilkMove® technologie

Je kunt de temperatuur en het volume van deze kraan in één beweging instellen: dankzij het hoogwaardige binnenwerk van de kraan is de hendel licht te bedienen – ook na jaren intensief gebruik.

Technische gegevens & onderhoudsinstructies

Onderdelen

Pos.-nr. Prod.omschrijving Bestel.nr.
Speciale accessoires
1 schroefring 07419000
2 kap 46581DC0
3 greep 46957DC0
4 cartouche 46580000
5 mousseur 13999DC0
6 bedieningsunit 46997DC0
7 GROHE Red II boiler L EU 40831001
8 GROHE Red beveiligingseenheid NL 48372000
9 GROHE Red II menginstallatie EU 40841001
10 GROHE Red filter 40438001*

Productserie

Keukenkranen voor kokend heet water

30031001
chroom
Voeg toe aan portfolio
1.355,00 € incl. B.T.W.
Kraan met L-Size boiler
30031DC1
supersteel
Voeg toe aan portfolio
1.511,00 € incl. B.T.W.
Kraan met L-Size boiler
30144001
chroom
Voeg toe aan portfolio
1.355,00 € incl. B.T.W.
Kraan met L-Size boiler
30144DC1
supersteel
Voeg toe aan portfolio
1.511,00 € incl. B.T.W.
Kraan met L-Size boiler
30324001
chroom
Voeg toe aan portfolio
1.355,00 € incl. B.T.W.
Kraan met L-Size boiler
30324DC1
supersteel
Voeg toe aan portfolio
1.511,00 € incl. B.T.W.
Kraan met L-Size boiler
30374DC1
supersteel
Voeg toe aan portfolio
1.249,00 € incl. B.T.W.
Kraan en M-Size boiler
30374001
chroom
Voeg toe aan portfolio
1.099,00 € incl. B.T.W.
Kraan en M-Size boiler

Mono versie

30338001
chroom
Voeg toe aan portfolio
1.251,00 € incl. B.T.W.
kraan met L-Size boiler
30338DC1
supersteel
Voeg toe aan portfolio
1.407,00 € incl. B.T.W.
kraan met L-Size boiler
30032DC1
supersteel
Voeg toe aan portfolio
1.407,00 € incl. B.T.W.
kraan met L-Size boiler
30032001
chroom
Voeg toe aan portfolio
1.251,00 € incl. B.T.W.
kraan met L-Size boiler
GROHE Red

GROHE Red

100 °C DIRECT UIT DE KRAAN

Toon serie