GROHE VTwonen minimorfose badkamer

Minimorfose met groots resultaat

GROHE heeft samen met vtwonen 2 mensen blij gemaakt met een minimorfose van hun badkamer. Hiermee laten wij zien dat je je badkamer nieuw leven in kan blazen zonder complete verbouwing. De eerste minimorfose is helemaal gereed en is, als je het ons vraagt, zeer geslaagd. Houd onze website in de gaten als je ook benieuwd bent naar de andere minimorfose! Kijk je mee?

vtwonen minimorfose

De badkamer of toilet nieuw leven inblazen zonder complete verbouwing? Met een paar aanpassingen kan je al een groot verschil maken! vtwonen-stylist Moniek ging aan de slag met de badkamer van Marinda. Met de basis van de bescheiden badkamer in Veenendaal met warmbruine mozaïektegels was niets mis. Maar hij kon zeker nog wel wat extra’s gebruiken. Stylist Moniek Visser: "Door aandacht te besteden aan de details creëer je een luxe gevoel in de badkamer. De bijzondere kruk, bronskleurige kranen uit de Brushed Warm Sunset collectie en messing details geven de ruimte een fijn hamamgevoel. De geborstelde afwerking van de kranen zorgt voor een zachte uitstraling. Het resultaat: een badkamer als nieuw."

Ontdek de gekleurde kranen uit de Colors collectie

Optimaal gebruik van de ruimte

De badkamer oogt nu veel ruimer door de slimme oplossingen. De truc is om in de hoogte te werken én om inventief om te gaan met de ruimte die er is. De grote plant boven het toilet laat de badkamer optisch hoger lijken. En zelfs van de – schijnbaar loze – ruimte die kozijnen bieden, maak je met een paar mooie accessoires een sfeervolle stylinghoek. Marinda: "We waren al blij met de basis van onze badkamer, maar hij straalt nu zóveel meer rust uit. Alles is in balans. Als ik in bad lig, denk ik: lig ik hier mooi in mijn eigen mini-spa!"

GROHE Warm sunset douche
GROHE Warm sunset douche
GROHE wastafelkraan in warm sunset

GROHE Colors producten uit deze minimorfose

Euphoria douchesysteem
Douchesysteem met thermostaatkraan
26075DL0
€ 2.025,00 Adviesprijs incl. btw
Essence
Wastafelmengkraan
M-Size
23462DL1
€ 516,00 Adviesprijs incl. btw
Essence
Badmengkraan
33624DL1
€ 599,00 Adviesprijs incl. btw
Sena
Handdouche 1 straalsoort
26465DL0
Rainshower
Wanddouchehouder
27074DL0
€ 97,00 Adviesprijs incl. btw
Silverflex
Doucheslang TwistStop 1250
28362DL0
Essentials
Handdoekhouder
40371DL1
€ 142,00 Adviesprijs incl. btw
Selection
Toiletrolhouder
41069DL0
€ 267,00 Adviesprijs incl. btw
Selection
Closetborstelset
41076DL0
€ 334,00 Adviesprijs incl. btw
Selection
Reserve toiletrolhouder (2 rollen)
41067DL0
€ 167,00 Adviesprijs incl. btw
Selection
Enkele haak
41039DL0
€ 60,00 Adviesprijs incl. btw

Wil jij je badkamer ook een upgrade geven zonder te verbouwen? Kies dan uit de kranen, douches en accessoires uit de GROHE Colors collectie. GROHE biedt een compleet assortiment aan in diverse kleuren en afwerkingen. Maak je badkamer persoonlijk met je eigen smaak, je eigen stijl en voorkeur voor kleur!

Ontdek hier alle producten
vtwonen minimorfose

Vtwonen minimorfose

Ben je ook benieuwd naar de andere minimorfose die GROHE in samenwerking met vtwonen heeft gerealiseerd? Ontdek hoe de trendy Hard Graphite (antractiet) producten prachtig tot hun recht komen in deze stoere, zonnige badkamer.

Minimorfose met Hard Graphite kranen

Verkooppunt in de buurt

Ben je enthousiast geworden over het GROHE Colors assortiment en wil je graag persoonlijk advies? Bekijk de producten in het echt in een showroom bij jou in de buurt en laat je informeren over de mogelijkheden in jouw badkamer!

Vind verkooppunt

#Showyourgrohe

Hoe leuk is het om binnen te kijken bij mensen thuis om inspiratie op te doen voor je eigen badkamer? Wij hebben prachtige foto’s verzameld van de badkamers van onze fans, zodat jij kan zien hoe GROHE-producten worden toegepast. Kleur is populair!

#Showyourgrohe