GROHE Professional - Voor installateurs

GROHE kent het grote aantal taken en de uitdagingen waar installateurs dagelijks mee te maken hebben. Daarom staat het in contact zijn met jullie en het eenvoudiger maken van jullie werk altijd centraal bij de innovaties van GROHE. Op deze pagina vind je relevante informatie voor jouw vakgebied en onze belangrijkste producten die jouw werk makkelijker maken.

Product highlights

Rapid SLX

Wat de toekomst ook zal brengen, Rapid SLX is er klaar voor. Met Rapid SLX heb je toegang tot alles wat vandaag verkrijgbaar is en ben je voorbereid op alles wat morgen zal brengen. Het ontwerp is bedoeld om het leven van zowel installateurs als eindgebruikers makkelijker te maken, en het zorgt ervoor dat de wensen van eindgebruikers niet belemmerd worden door technologie.

Rapido Smartbox

Nooit eerder is het ons gelukt om zoveel technologie in zo'n kleine ruimte te stoppen. GROHE Rapido SmartBox vertegenwoordigt een belangrijke vooruitgang. Voor installateurs betekent dit een échte universele oplossing, met één inbouwbox die past op alle opbouwdelen en die tot drie douchefuncties kan uitvoeren, en een aanbod van ingenieuze functies voor ultieme installatie-efficiëntie.

Eurosmart

Onze bestseller is geëvolueerd en biedt een veelzijdig assortiment met innovatieve details en een strakke styling. Het Eurosmart assortiment bevat onder andere de volgende aspecten: praktische uittrekbare uitloopopties, onze allereerste 2-in-1 hybride touchless/handmatige bediening en innovatieve veiligheidsstopfuncties. Voor welke omgeving dan ook, GROHE Eurosmart is de perfecte oplossing.