GROHE Blue Professional voordelen

GROHE BLUE Professional voordelen

Heerlijk gefilterd, gekoeld en bruisend water uit de kraan op jouw werkplek, 24/7, met GROHE Blue Professional

Het GROHE Blue Professional watersysteem biedft zoveel voordelen voor zowel werkgevers als personeel. Heerlijk smakend drinkwater zonder wachttijden houdt het personeel tevreden en gehydrateerd. Minder afval, geen opslagproblemen, geen verspilling van plastic en allemaal tegen lagere kosten dan flessenwater.

Vind een verkooppunt in de buurt

Smaak op maat voor iedereen

Het GROHE Blue Professional watersysteem maakt gebruik van een 5-traps filtersysteem om onzuiverheden te verwijderen voor puur, heerlijk smakend water.

Gezonder, gehydrateerd personeel

Productieve mensen zijn gehydrateerde mensen! Experts raden aan dat we 2L water per dag drinken. Met een GROHE Blue Professional-systeem hoef je niet te wachten op heerlijk water en moedig je iedereen aan meer te drinken. Bovendien biedt ons optionele Magnesium+ filter meer van dit belangrijke mineraal in elk glas water.

De ultieme thee en koffie!

Elk kantoor bevat een paar koffie-kenners. Houd iedereen blij met water van GROHE Blue Professional – het pure, gefilterde water vormt de basis voor koffie- en theeliefhebbers.

Comfort & gemak GROHE Blue

Comfort & Gemak

Iedereen wint met GROHE Blue - toegang tot heerlijk gefilterd water houdt werknemers gemotiveerd en productief, waardoor de niet-wachten technologie tijdverlies in de keuken minimaliseert.

Ruimtebesparing GROHE Blue

Ruimtebesparing

Zeg vaarwel tegen hoofdpijn van het opslaan en onderhouden van voorraad flessenwater – gebruik de ruimte voor iets nuttigers!

GROHE BLUE bespaart je meer

Schoner & Groener GROHE Blue

Schoner & Groener

Er is 7 liter water nodig om 1 liter flessenwater te produceren! En al dat plastic moet ook nog worden gerecycled. GROHE Blue Professional kan de CO2 uitstoot van jouw drinkwater op kantoor met maar liefst 61% verminderen.

Bespaar energie en geld GROHE Blue

Bespaar energie en geld

Naast de vermindering van plastic afval op je werkplek door GROHE Blue Professional te introduceren, kun je ook energie en geld besparen. Geen tijd en geld meer aan recycling en transport – alles klopt.

Connectiviteit = eenvoudig onderhoud

Houd controle met WLAN

Beheer en monitor voor totaal gemak je GROHE Blue-systemen met de smartphone-app en via de online besturing. Beide laten je niet alleen weten wanneer de filter- of CO2-capaciteit bijna op is of moet worden vervangen, maar kunnen ook je voorraad controleren. De geïntegreerde nabestelfunctie zorgt ervoor dat je nooit zonder vers, gefilterd en bruisend drinkwater komt te zitten.

GROHE Blue online bediening

GROHE Blue online bediening

  • Live monitoring van alle GROHE Blue systemen op één scherm
  • Gesorteerd op installatiegebied en gebouw
  • Pushmeldingen wanneer filter- of CO2-capaciteit laag is
  • Verbruiksartikelen nabestellen in de webshop
  • 24/7 ondersteuning
ONTDEK HET GROHE BLUE DASHBOARD