Vind verkooppunt
Showrooms
  • Showroom
  • Proeflocaties
  • Bouwmarkt
  • Installateur
  • Winkels
  • Experience centers

Mijn portfolio

Je hebt nog geen producten toegevoegd aan je portfolio

Als je producten hebt toegevoegd aan je portfolio, kun je ze hier direct printen, via e-mail versturen of downloaden.

0 Product(en)
Download als PDF
Alles verwijderen

Dit product zit al in je portfolio.

Water Filter keukenkranen

Keukenkranen voor gefilterd, gekoeld en bruisend water

GROHE BLUE

Water. Misschien wel het meest belangrijke element op onze planeet. En dat ook in vele variaties voorkomt. GROHE Blue draagt daar een steentje aan bij. Met GROHE Blue heb je heerlijk gefilterd water direct uit je keukenkraan.

Er zijn drie verschillende systemen:

  • GROHE Blue Home: voor gefilterd, gekoeld, licht bruisend of bruisend water uit de kraan. Geschikt voor je eigen keuken.
  • GROHE Blue Professional: voor gefilterd, gekoeld, licht bruisend of bruisend water uit de kraan. Geschikt voor professioneel gebruik, bijvoorbeeld op kantoor.
  • GROHE Blue Pure: voor gefilterd, plat water uit de kraan. Geschikt voor je eigen keuken en voor professioneel gebruik.

GROHE BLUE

De superieure oplossing voor in jouw huis.

GROHE Blue Home

De perfecte keuze voor in kleine en middelgrote kantoren.

GROHE Blue Professional

Het perfecte instapmodel. Gefilterd, niet gekoeld water.

GROHE Blue Pure

Gekoeld & bruisend of kokend heet water? Start de keuzehulp

€100 cashback op GROHE Blue en Red watersystemen

Koop tussen 1 augustus 2018 en 1 november 2018 een GROHE Red en/of een GROHE Blue en ontvang als dank voor deze aankoop €100 retour.

Vul voor 1 december 2018 jouw gegevens in en upload de factuur van je aankoop waarop zichtbaar de aanschaf van een GROHE watersysteem staat. Actievoorwaarden zijn van toepassing.

Aankoop indienen

Minder belasting voor het milieu

GROHE EcoJoy

GROHE Blue® combineert gemak met een gezonde levensstijl en houdt rekening met ons milieu. Vergeleken met water in flessen is de impact van GROHE Blue® op ons milieu zeer beperkt. Plastic flessen zijn niet nodig en dus hoeven er geen flessen geproduceerd, gerecycled, gereinigd en gevuld te worden. En zo is er minder vervuiling en minder energieverbruik.

Wist je dat er 7 liter water nodig is om 1 liter flessenwater in de supermarkt te produceren? Bij de productie van plastic flessen wordt namelijk veel water gebruikt. GROHE Blue® bespaart juist op onze natuurlijke bronnen maar ook op geld. Er is immers geen productie van plastic flessen meer nodig, er hoeven geen flessen meer gereinigd te worden, of gevuld of gerecycled. En, je hoeft geen flessen water meer te dragen...