Vind verkooppunt
Showrooms
  • Showroom
  • Proeflocaties
  • Bouwmarkt
  • Installateur
  • Winkels
  • Experience centers

Mijn portfolio

Je hebt nog geen producten toegevoegd aan je portfolio

Als je producten hebt toegevoegd aan je portfolio, kun je ze hier direct printen, via e-mail versturen of downloaden.

0 Product(en)
Download als PDF
Alles verwijderen

Dit product zit al in je portfolio.

Water Filter keukenkranen

Keukenkranen voor gefilterd, gekoeld en bruisend water

GROHE BLUE

Water. Misschien wel het meest belangrijke element op onze planeet. En dat ook in vele variaties voorkomt. GROHE Blue draagt daar een steentje aan bij. Met GROHE Blue heb je heerlijk gefilterd water direct uit je keukenkraan.

Er zijn drie verschillende systemen:

  • GROHE Blue Home: voor gefilterd, gekoeld, licht bruisend of bruisend water uit de kraan. Geschikt voor je eigen keuken.
  • GROHE Blue Professional: voor gefilterd, gekoeld, licht bruisend of bruisend water uit de kraan. Geschikt voor professioneel gebruik, bijvoorbeeld op kantoor.
  • GROHE Blue Pure: voor gefilterd, plat water uit de kraan. Geschikt voor je eigen keuken en voor professioneel gebruik.

Gefilterd, gekoeld en bruisend

GROHE Blue® combineert design met innovatieve technologie. Een high-performance filter, een koelelement en een koolstoffilter zorgen voor de pure smaak van water. Gezuiverd, gekoeld of, als je wilt, bruisend. Gewoon uit de keukenkraan.

Met deze 2-in-1 kraan heb je het gemak van een keukenkraan én kun je direct het zuiverste drinkwater tappen. De temperatuur en het volume van het water regel je, zoals je gewend bent, soepel en simpel met de hendel. En met de links gemonteerde greep met geintegreerde LED display, bepaal je de hoeveelheid koolzuur voor in je koele glas water. Kies waar je zin in hebt. Wil je plat water, met een lichte tintel of bruisend water?

Qua design heb je heel wat te kiezen. De GROHE Blue® Home is beschikbaar met een L-uitloop, een C-uitloop en een U-uitloop. En gaat jouw voorkeur uit naar glanzend chroom of een matte RVS-uitstraling?
De GROHE Blue® Professional en de GROHE Blue® Pure zijn er met een C- of U-gevormde uitloop, maar ze zijn ook beschikbaar in het design van onze populaire K7 en Minta keukenkranen. Ook hier heb je de keuze uit glanzend chroom of matte RVS-uitstraling.
Mono varianten zijn er alleen met C-uitloop.

GROHE Blue K7
GROHE Blue Minta

GROHE Blue® Mono

GROHE Blue®

Alledrie de GROHE Blue® watersystemen zijn ook beschikbaar als ‘Mono’ variant. Voor als je nog helemaal blij bent met je huidige keukenkraan, maar wel graag fris gezuiverd water wilt drinken en het gesjouw met waterflessen beu bent.

De Mono kraan monteer je eenvoudig naast je bestaande kraan.

Speciaal voor je gefilterde en gekoelde water ontwierpen we de GROHE Blue® karaf. Dat staat prachtig op een mooi gedekte tafel!

Minder belasting voor het milieu

GROHE EcoJoy

GROHE Blue® combineert gemak met een gezonde levensstijl en houdt rekening met ons milieu. Vergeleken met water in flessen is de impact van GROHE Blue® op ons milieu zeer beperkt. Plastic flessen zijn niet nodig en dus hoeven er geen flessen geproduceerd, gerecycled, gereinigd en gevuld te worden. En zo is er minder vervuiling en minder energieverbruik.

Wist je dat er 7 liter water nodig is om 1 liter flessenwater in de supermarkt te produceren? Bij de productie van plastic flessen wordt namelijk veel water gebruikt. GROHE Blue® bespaart juist op onze natuurlijke bronnen maar ook op geld. Er is immers geen productie van plastic flessen meer nodig, er hoeven geen flessen meer gereinigd te worden, of gevuld of gerecycled. En, je hoeft geen flessen water meer te dragen...