<% if(request != null){ java.lang.String param = request.getParameter("article"); if(param == null){ %> <% } } %>
K7 F-digital

K7 F-digital

Praktische technologie voor de keuken

GROHE K7 F-digital zorgt voor meer comfort en gemak in de keuken. Praktisch in het gebruik, met een druk op de knop zet je je keukenkraan aan en uit. En dankzij de draadloze digitale technologie, kan het digitale besturingsapparaat op een handige en ergonomische plek worden geplaatst. Voor of naast de gootsteen, op de spatplaat of naast de kraan, je hebt het zelf voor het zeggen.

Showrooms en installateurs

Productvarianten

Eén concept. Twee producten. Talloze mogelijkheden. Het modulaire ontwerp van het digitale besturingsapparaat en de digitale omstelling zorgt voor eenheid in de badkamer op het gebied van ontwerp. Met slechts drie knopjes en een draairing is het besturingsapparaat eenvoudig en praktisch in het gebruik. De buitenste ring is niet helemaal glad wat zorgt voor maximaal gemak en bediening van de waterstroom, zelfs met natte handen met zeep. Het modulaire ontwerp, praktisch in het gebruik en meer flexibiliteit op het gebied van inrichting zijn slechts een paar aspecten die ervoor hebben gezorgd dat GROHE F-digital verscheidene prijzen voor het ontwerp heeft gewonnen, waaronder de prestigieuze Red Dot Design Award 2011 voor het beste product.

Ervaar GROHE F-digital

F-digital combineert eenvoudige bediening met de nieuwste draadloze technologie. Het digitale besturingsapparaat en de digitale omstelling kunnen op elke gewenste positie geplaatst worden

Test the digital technology!

Praktische technologie in de keuken

Plaats het digitale besturingsapparaat waar je maar wilt. Het besturingsapparaat werkt op batterijen. Het is dus niet nodig om een tweede gat te boren in het werkoppervlak.

Water- en energiebesparing

Gebruik de pauzefunctie terwijl je opruimt of de afwas afspoelt om zo het water- en energieverbruik te verminderen.

De perfecte temperatuur met één oogopslag

Een ring met gekleurd licht op het besturingsapparaat geeft een zichtbare respons wanneer je de watertemperatuur wijzigt.

Sla de perfecte instellingen op

Als je de perfecte combinatie van watertemperatuur en waterstroom hebt gevonden, kun je de geheugenfunctie gebruiken om de instellingen op te slaan.

Gemak en veiligheid

De waterstroom stopt automatisch na een vooraf ingestelde tijd. Deze handige functie zorgt ervoor dat je de gootsteen met één druk op de knop kunt vullen en voorkomt tegelijkertijd dat hij overstroomt.

Flexibiliteit voor je K7 F-digital

Sla de perfecte instellingen op

Nauwkeurige besturing, de perfecte temperatuur en de luxe om je voorkeursinstellingen op te slaan met één druk op de knop; GROHE F-digital verandert je hele beeld van kranen en douches.

Ontwerp- en inrichtingsvrijheid

GROHE F-digital biedt vele mogelijkheden voor ontwerp en inrichting; met de draadloze technologie en een hele reeks bijpassende producten voor douche, bad, wastafel en bidet kun je je badkamer inrichten hoe jij dat wilt.

red dot design award
2011 red dot design award
red dot design award
red dot design award
best of the best
iF Product Design Award
2011 iF Product Design Award
Green Good Design
2011 Green Good Design
Perspective Award
2011 Perspective Award
interior innovation award
2011 interior innovation award
Good Design Japan
2011 Good Design Japan
European Consumer Choice
2011 European Consumer Choice