Vind verkooppunt
Showrooms
  • Showroom
  • Proeflocaties
  • Bouwmarkt
  • Installateur
  • Winkels
  • Experience centers

Mijn portfolio

Je hebt nog geen producten toegevoegd aan je portfolio

Als je producten hebt toegevoegd aan je portfolio, kun je ze hier direct printen, via e-mail versturen of downloaden.

0 Product(en)
Download als PDF
Alles verwijderen

Dit product zit al in je portfolio.

GROHE RED, de kokend water kraan voor je keuken als vervanging van de waterkoker, en de GROHE BLUE voor een gevarieerd aanbod aan drinkwater. Gekoeld water, bruisend water en sodawater binnen een handomdraai

WATER OPNIEUW UITGEVONDEN – MAAK KENNIS MET DE GROHE WATERSYSTEMEN: GROHE RED & BLUE HOME

We leven in een snelle wereld. Dus waarom nog wachten op kokend heet water? Met de GROHE Red kokend water kraan heb je in een handomdraai kokend water. Met dit watersysteem kan je waterkoker meteen de deur uit. Tevens is deze kraan veilig te gebruiken met kinderen in huis.

Naast de kokend heet water kraan, is er nu ook een koudwaterkraan, de GROHE Blue Home. Met de GROHE Blue Home heb je gekoeld-, lichtbruisend- en bruisend water (sodawater) altijd binnen handbereik.

Ontdek de GROHE watersystemen: GROHE Blue Home voor direct gekoeld en bruisend water en GROHE Red voor direct kokend heet water uit je kraan. Hoe eenvoudig en mooi kan het leven zijn! Dit is wat we noemen water opnieuw uitgevonden.

Set theeglazen cadeau bij een GROHE Red kokendwaterkraan

Ontvang een set theeglazen cadeau bij aankoop van een GROHE Red kokendwaterkraan

Koop tussen 1 januari 2019 en 1 april 2019 een GROHE Red kokendwaterkraan en ontvang als dank voor deze aankoop een set van 4 theeglazen cadeau (t.w.v. €29,95).

Vul voor 15 april 2019 jouw gegevens in en upload de factuur van je aankoop waarop zichtbaar de aanschaf van de GROHE Red staat. Na controle van je inzending ontvang je binnen 14 dagen de set theeglazen thuis.

Naar de actie

KOOP JOUW GROHE RED OF BLUE OFFLINE

Bezoek een keukenshowroom om je te laten inspireren door de diverse opstellingen waarin GROHE Blue of GROHE Red en andere producten zijn toegepast.

GROHE Red showrooms

KOOP JOUW GROHE RED OF BLUE ONLINE

Ervaar het gemak van het online winkelen en koop een GROHE Red en/of GROHE Blue bij één van de geselecteerde webshops.

Bezoek een geselecteerde webshop

JOUW IDEALE WATERSYSTEEM

De kokend water kraan kan vanzelfsprekend ook gecombineerd worden met een koudwaterkraan in de keuken. Dit maakt koken en afwassen wel heel erg eenvoudig!

Zoek jij een kokend water kraan en/of een koudwaterkraan voor gekoeld en bruiswater/sodawater? De keukenkraan keuzehulp helpt je bij het maken van de juiste keuze!

Beantwoord een paar simpele vragen in de keukenkraan keuzehulp en ontdek welk GROHE watersysteem het beste bij jouw wensen past of welke combinatie je kan maken. Of wat er mogelijk is als je je huidige keukenkraan wil houden. Wat je ook kiest, iedere GROHE keukenkraan is zo ontworpen dat deze altijd een ware blikvanger is in jouw keuken. Aan jou de keuze!

Gekoeld & bruisend of kokend heet water? Start de keuzehulp

GROHE Proeflocaties

Ben je benieuwd hoe het water uit de GROHE Blue Home en/of de GROHE Red smaakt? Vind een proeflocatie bij jou in de buurt en test de GROHE watersystemen.

Je zal zelf merken hoe gemakkelijk het is om de kokend water kraan & koudwaterkraan te gebruiken.

VIND PROEFLOCATIE
GROHE Blue Home is de innovatieve koudwaterkraan voor gekoeld-, licht bruisend-, bruisend- en sodawater
De GROHE Red is de nieuwe kokend water kraan voor in de keuken. Probeer deze keukenkraan bij een van onze proeflocaties

LEES MEER OVER DE GROHE WATERSYSTEMEN

GROHE Blue Home

Jouw eigen waterbron voor gefilterd, gekoeld en bruisend water uit je keukenkraan. Nooit meer sjouwen met flessen water. Water drinken was nog nooit zo gemakkelijk en duurzaam als met deze koudwaterkraan!

Kies zelf voor gekoeld, lichtbruisend of bruisend/sodawater.

ONTDEK GROHE BLUE HOME
GROHE Red

Gebruik de kokend water kraan om nooit meer te hoeven wachten tijdens het water koken. Dit is de ideale keukenkraan als je houdt van koken of thee drinken. Ontdek de vele mogelijkheden van deze kokend water kraan.

ONTDEK GROHE RED