Mein Schiff 6

MEIN SCHIFF 6
TURKU, Finland

De hutten en suites van de Mein Schiff- vloot zijn ontworpen door cm-DESIGN die kozen voor lichte en uitgebalanceerde kleuren en materialen.

“Iets unieks maken van iets speciaals” is de filosofie aan boord van Mein Schiff van de Finse scheepswerf Meyer Turku Oy. Het is een vakantieoord op premium niveau. Zo'n 2500 gasten worden flink in de watten gelegd door het premium all-inclusive concept, waarmee ze zich overal ter wereld thuis moeten voelen. Het totaalconcept en de vele binnenruimtes, van ontwerp tot bouwbegeleiding, is gedaan door cm-DESIGN. Door het innovatieve interieur ervaren gasten een gevoel van weidsheid, vrijheid en inspiratie. Holistische ontspanning.

Op volle zee moet het genieten van water in de badkamers met verfijning worden voortgezet. De zachte, ronde elementen van de GROHE Concetto- lijn ronden de cruise-ervaring op Mein Schiff 6 aangenaam af. Het GROHE Euphoria- douchesysteem met GROHE DreamSpray- technologie biedt gasten een heerlijke douche-ervaring. En om het af te maken is er de nieuwe innovatie van douchen met één klik. Met één druk op de knop kan je namelijk de gewenste straalsoort selecteren.

Opleverdatum:2016
Interieur Designer: cm-DESIGN, Hamburg, Germany
Aantal kamers: 1267

Toon in Google Maps
Mein Schiff 6
Mein Schiff 6
Mein Schiff 6
Mein Schiff 6

Geïnstalleerde GROHE producten in dit project