Oakwood Studios
Singapore

Oakwood Studios Singapore, bekroond met de prijs voor het beste interieurontwerp tijdens de Serviced Apartments Awards 2017, is perfect vormgegeven als een toevluchtsoord voor de Instagram-generatie. De gemeenschappelijke ruimtes en appartementen zelf zijn de ideale plek voor een verblijf, stimuleren flexibiliteit en interactie en bieden plaats aan zowel werk als vrije tijd. De lounge van de bewoners op de begane grond heet Socialize en heeft een digitale spiegelwand, pop-art prints en een indrukwekkende receptie met neonverlichting. De plafondlampjes laten een duim-omhoog-symbool zien als je eronder staat. De Social Wall toont de meest recente populaire sociale posts en in de buitenruimtes vind je onder andere ligbedden en een tuinterras, plus het zwembad op het dak met het kenmerkende lipmotief van Oakwood Studios. Het interactieve element zit door de appartementen verweven. Elke kamer heeft een royaal balkon en een lichte, funky leefruimte - en als gasten de kunst in hun appartement mooi vinden, kunnen ze een afdruk bestellen via de tablet op de kamer.

Interieur designer: FBEYE International Bezoek Website
Project adres: 18 Mount Elizabeth Singapore 228514
Opleveringsdatum: 2016

Toon in Google Maps

Geïnstalleerde GROHE producten in dit project

Grohe.nl maakt gebruik van cookies om het gebruiksgemak te vergroten. Door onze website te gebruiken ga je hiermee akkoord. Meer informatie