GROHE Professional - Voor groothandels

Als sanitair groothandel ben je een onmisbare schakel binnen GROHE's dienstverlening richting de professionele klant. Daarom staat het in contact zijn met jullie en het eenvoudiger maken van jullie werk altijd centraal bij GROHE. Op deze pagina vind je relevante informatie voor jouw vakgebied.

Product highlights

Eurosmart

Onze bestseller is geëvolueerd en biedt een veelzijdig assortiment met innovatieve details en een strakke styling. Het Eurosmart assortiment bevat onder andere de volgende aspecten: praktische uittrekbare uitloopopties, onze allereerste 2-in-1 hybride touchless/handmatige bediening en innovatieve veiligheidsstopfuncties. Voor welke omgeving dan ook, GROHE Eurosmart is de perfecte oplossing.

Rapid SLX

Wat de toekomst ook zal brengen, Rapid SLX is er klaar voor. Met Rapid SLX heb je toegang tot alles wat vandaag verkrijgbaar is en ben je voorbereid op alles wat morgen zal brengen. Het ontwerp is bedoeld om het leven van zowel installateurs als eindgebruikers makkelijker te maken, en het zorgt ervoor dat de wensen van eindgebruikers niet belemmerd worden door technologie.

Inbouwoplossingen

Een inbouwdouche geeft de badkamer een luxe en modern uiterlijk, waarin alleen de essentiële onderdelen zichtbaar zijn. Door de verborgen installatie en het bijzonder minimalistische design, bieden deze douches meer ruimte en een overzichtelijke, nette aanblik. Kies je voor rond of vierkant, chroom of voor een hippe kleur? De mogelijkheden zijn eindeloos.