Spaar bonuspunten en wissel ze in voor digitale vouchers bij bekende (web)winkels

Je verzamelt bonuspunten nu tijdelijk nog sneller! Tussen 1 mei en 1 oktober ontvang je 10x zoveel bonuspunten op GROHE douchesystemen en thermostaatkranen. Start met scannen en geniet van je welverdiende cadeaus.

Inloggen op GROHE+

Hoe werkt het sparen van bonuspunten?

Je spaart bonuspunten door de QR-code op de verpakking van deelnemende GROHE Professional producten te scannen. Dit doet je met de GROHE+ app, waarna de bonuspunten automatisch worden toegevoegd aan je GROHE+ account. Let op: elk product kan éénmaal geregistreerd worden.

Elke 10 bonuspunten zijn 1 euro waard. Je kunt er op ieder moment voor kiezen om je bonuspunten om te wisselen in de GROHE+ shop voor een digitale cadeaubon van CoolBlue, Zalando, Ikea en nog vele andere (web)winkels. De voucher ontvangt je na je bestelling binnen enkele dagen automatisch in je mailbox.

Daarnaast zijn er frequent acties waarmee je nóg sneller bonuspunten kunt verzamelen. Neem daarom regelmatig een kijkje in de GROHE+ app.

Welke producten komen in aanmerking?

Verschillende producten uit het GROHE Professional assortiment komen in aanmerking voor het sparen van bonuspunten. Deze zijn exclusief verkrijgbaar bij de groothandel. Producten die niet deelnemen leveren 0 bonuspunten op.

De lijst van alle deelnemende producten kun je hier downloaden.

De QR-code is beschadigd of niet te scannen, wat nu?

Naast het scannen van de QR-code is het ook mogelijk de UPI-code in te voeren via de GROHE+ app. Je vindt deze code onder de QR-code op de verpakking. Werken beide opties niet of kom je er niet helemaal uit? Dan helpen de GROHE service medewerkers je graag verder. Neem contact op via +31 880030700 of via b2bcare.nl@grohe.com.

Ik heb een installatiebedrijf met meerdere werknemers. Kunnen zij ook bonuspunten scannen?

Ook werknemers kunnen de QR-code scannen en bonuspunten verzamelen. Hiervoor dienen zij als werknemer een persoonlijk GROHE+ account aan te maken op naam van jouw bedrijf. Vervolgens worden ze toegekend aan jouw bedrijf en kunnen ze bonuspunten sparen op het account van het bedrijf.

Echter krijgen werknemers het saldo van bonuspunten niet te zien in hun account en kunnen zij deze ook niet inwisselen voor digitale vouchers. Enkel de eigenaar van het bedrijf heeft dit recht. Tijdens het registratieproces kan je aangeven of je manager/eigenaar of employee/werknemer bent van het bedrijf.

ONDERSTEUNING NODIG?

Neem contact met ons op

Ontdek meer