Spaar grohe + bonuspunten en wissel ze in voor digitale vouchers bij bekende (web)winkels..

Hoe werkt het sparen van bonuspunten?

De deelnemende GROHE producten, te koop bij de groothandel, hebben een QR code op de verpakking. Deze code kan je scannen met de GROHE + app. De bonuspunten worden vervolgens aan je GROHE + account toegevoegd. Elk product kan slechts éénmaal geregistreerd worden.

Je kan op elk moment kiezen om je punten in te wisselen in de GROHE + shop voor een digitale cadeaubon van Ikea, Bol.com, Zalando en nog vele andere (web)winkels. De voucher ontvangt je na je bestelling binnen enkele dagen automatisch in je mailbox.

Welke producten komen in aanmerking?

Producten uit het GROHE Professional assortiment komen in aanmerking voor het sparen van bonuspunten. Deze zijn te herkennen aan de nieuwe professionele verpakking. Producten die niet deelnemen zullen 0 punten opleveren.

De lijst van alle deelnemende producten kan je hier downloaden.

De QR code is beschadigd of niet te scannen, wat nu?

Indien je de QR niet kan scannen kan ook de UPI code worden ingegeven via de GROHE + app. Deze code staat onder de QR code op de verpakking. Mochten geen van deze opties werken, dan kunnen de GROHE medewerkers van de service afdeling je verder helpen. Neem dan contact op via: +31 880030700 of via b2bcare.nl@grohe.com

Ik heb een installatiebedrijf met meerdere werknemers. Kunnen zij ook bonuspunten scannen?

Werknemers kunnen ook scannen en punten verzamelen. Hiervoor dienen zij een persoonlijke GROHE + account aan te maken als werknemer op naam van jouw bedrijf. Vervolgens worden ze toegekend aan jouw bedrijf en kunnen ze punten sparen op de account van het bedrijf. Werknemers krijgen het saldo van bonuspunten niet te zien in hun account en kunnen ook geen punten inwisselen voor digitale vouchers. Enkel de eigenaar van het bedrijf heeft dit recht. Tijdens het registratieproces kan je aangeven of je manager/eigenaar of employee/werknemer bent van het bedrijf.

ONDERSTEUNING NODIG?
CONTACTEER ONS!

Ontdek meer