Word een gecertificeerd expert

Binnen GROHE zien wij kennis en kunde als de sleutel tot een succesvolle installatie van producten. Als deelnemer van GROHE+ kan je je inschrijven voor certificatie trainingen voor verschillende onderwerpen. Wij maken onderscheid tussen Basic trainingen om je productkennis en knowhow over de installatie te verbeteren, en Expert Plus trainingen, waarmee je je kunt kwalificeren om een gecertificeerde GROHE installateur te worden en waarmee je 2 jaar extra garantie kunt geven aan jouw klanten.

Wat zijn de voordelen van het zijn van een gecertificeerd GROHE installateur?

Wanneer je hebt deelgenomen aan een certificering/expert training heb je toegang tot de volgende voordelen:

  • Mogelijkheid om op geselecteerde producten uitgebreide garantie te verlenen aan klanten. Deze uitgebreide garantie is voor 2 jaar, bovenop de al geldende garantietermijn. Voor producten uit de watersystems categorie is de uitgebreide garantie 1 jaar.
  • Als je door GROHE gecertificeerd wordt, zullen jouw certificaten in de toekomst voor de klanten zichtbaar zijn op de GROHE website. Hierdoor is direct duidelijk dat jouw bedrijf gecertificeerd is om GROHE producten te installeren.

Wat moet ik doen als een klant contact opneemt over garantie?

Zodra een klant contact met jou opneemt over een garantie vraag, kan je de klant doorverwijzen naar de GROHE website om een service verzoek aan te maken. Het maken van een service verzoek kan jij ook voor de klant doen. Het GROHE CustomerCare team zal contact opnemen met de klant en het garantie vraagstuk in behandeling nemen.

Wat kost een certificeringstraining van GROHE+?

Er zijn geen kosten verbonden aan de certificeringstrainingen van GROHE+.

Hoe schrijf ik mij in voor een GROHE+ training?

Als eigenaar/manager van een bedrijf kun je jezelf, maar ook je medewerkers inschrijven voor een training. Dit doe je via de GROHE+ app.

Ik kan geen training boeken via de GROHE + app, wat nu?

Als je als medewerker van een bedrijf geregistreerd staat, heb je wel inzicht in de aankomende trainingen. Het boeken van trainingen kan alleen gedaan worden door de eigenaar/manager van het bedrijf.

Waar vinden GROHE+ certificeringstraining plaats?

Wij geven de GROHE+ certificeringstrainingen op ons kantoor in Zoetermeer.

Metaalstraat 2
2718 SW Zoetermeer

Welke training is eerstvolgend?

GROHE+ CERTIFICERINGS TRAINING – MODULE BATHROOM

Binnen GROHE zien wij kennis en kunde als de sleutel tot een succesvolle installatie van producten.

Met de BATHROOM training haal je deze kennis en kunde in huis; je krijgt productinformatie, gaat aan de slag met het sleutelen aan wastafelkranen, thermostaatkranen en inbouwdouches en je krijgt tips & trics over het installeren en het verrichten van service & onderhoud.

Na afloop weet je hoe je o.a. onderdelen vervangt van een douchesysteem of keukenkraan, ben je bekent met de verschillende series thermostaatkranen en het uitgebreide doucheprogramma en je stel je badkamers samen met de GROHE colors collectie; van kranen, douche, accessoires tot het bedieningspaneel van je toilet. Bovendien ben je na het volgen van deze certificeringstraining een gecertificeerde GROHE installateur en heb kun je op geselecteerde producten 2 jaar extra garantie te verlenen aan jouw klanten, bovenop de al geldende garantietermijn, dus 5+2 jaar!

Een gevarieerde training, met de volgende topics:

  • Introductie GROHE
  • Techniek, kenmerken & USP’s van de opbouw thermostaatkranen & douchesystemen
  • Techniek, kenmerken & USP’s van wastafelkranen
  • Rapido Smartbox & afbouwdelen (GT 2-greeps en SmartControl)
  • GROHE Colors collectie
  • Rapid SLX inbouwreservoir
  • GROHE website & GROHE+

Tijd: 09:00 – ±16:00
Locatie: GROHE NEDERLAND, Metaalstraat 2 te Zoetermeer
Aantal deelnemers: maximaal 10 deelnemers

Schrijf je nu in want vol=vol! Stuur een e-mail naar erwin.hartmann@lixil.com