Vind verkooppunt
Showrooms
  • Showroom
  • Bouwmarkt
  • Installateur
  • Winkels
  • Sensia Experience Center
  • GROHE Blue Home proeflocaties

Mijn portfolio

Je hebt nog geen producten toegevoegd aan je portfolio

Als je producten hebt toegevoegd aan je portfolio, kun je ze hier direct printen, via e-mail versturen of downloaden.

0 Product(en)
Download als PDF
Alles verwijderen

Dit product zit al in je portfolio.

GROHE Sensia Arena Douche-WC compleet systeem

39354SH0 - GROHE Sensia Arena Douche-WC compleet systeem
39354SH0 - GROHE Sensia Arena Douche-WC compleet systeem
39354SH0 - GROHE Sensia Arena Douche-WC compleet systeem
39354SH0 - GROHE Sensia Arena Douche-WC compleet systeem
39354SH0 - GROHE Sensia Arena Douche-WC compleet systeem
39354SH0 - GROHE Sensia Arena Douche-WC compleet systeem
  • alpine wit
Artikelnummer 39354SH0
EAN 4005176335532
2,536.00 € incl. B.T.W.

Productomschrijving

Ervaar een nieuw gevoel van schoon en fris met de GROHE Sensia Arena douche-wc met een slank design en zelfreinigende technologie

Ontdek een nieuw niveau van persoonlijke verzorging en reiniging met dit toilet in Japanse stijl dat een combinatie is een van een toilet en een bidet, maar met veel meer extra functies. Dit technologisch geavanceerde toilet heeft twee aparte zelfreinigings sproeikoppen waarbij je de positie, kracht en temperatuur kunt aanpassen, met een oscillerende douche- en massagestraal en een droger met warme lucht. Maak een toiletbezoek aangenaam met kenmerken ontworpen voor comfort, waaronder het automatisch openen van de zitting en het deksel en een krachtige straal die de hele pot reinigt. Ontworpen voor 100% hygiëne en eenvoudige reiniging. De douche-wc gebruikt geurafzuiging om de lucht te reinigen terwijl de combinatie van de toonaagevende Aquaceramics laag en het Hyperclean glazuur bacteriën en kalkaanslag tegenhouden waardoor je vuil en de groei van bacteriën voor 99,9% voorkomt. Het slanke en hangende toiletontwerp past perfect in hedendaagse badkamers en de gladde lijnen zorgen ervoor dat vuil nergens achter kruipt. Gebruik het bedieningspaneel aan de zijkant van de zitting, de afstandsbediening of de smartphone app om het toilet te bedienen en in te stellen en laat de GROHE Sensia Arena je dagelijkse badkamerroutine veranderen.

Videos

Product Highlights

Kies de gewenste straal voor geweldige reiniging

GROHE SkinClean technologie biedt een ruime keuze aan reinigingsstralen inclusief een verstelbare douche-arm voor straal aan de achterzijde, een aparte arm voor de Lady Shower, een oscillerende straal voor een uitgebreide reiniging en een massagestraal voor een rustgevende ervaring. De waterstralen zijn aan te passen qua temperatuur, druk en positie. Alle douche-armen zijn eenvoudig te wisselen voor ultieme hygiëne.

Tal van gebruiksvriendelijke functies voor persoonlijk comfort

Je persoonlijk comfort is verzekerd met deze tal van handige functies waardoor iedereen zich meteen thuis voelt. De Sensia Arena is voorzien van een warme luchtföhn die snel en zacht droogt. De automatische geurafzuiging met een airshield rond de top van de pot sluit het lucht in het toilet op, zodat je kleinste kamer altijd fris ruikt. De sensor activeert een nachtlampje, zodat je ook 's nachts de weg weet te vinden.

Innovatieve functies voor 100% hygiëne en zekerheid

GROHE’s HygieneClean functies komen samen om het schoonste toilet ooit te creëren! Twee innovatieve hygiënische coatings werken samen om een uitzonderlijk schoon keramische oppervlak te creëren. HyperClean is een uitzonderlijk glad en slijtvaste glazuur dat 99,9% van de bacteriën weerstaat, terwijl de AquaCeramics coating voor een ultra-glad oppervlak zorgt dat residuen voorkomt en het schoonmaken kinderspel maakt.

Slim ontwerp dat de hele pot reinigt

Het spoelsysteem van de GROHE toiletten hebben een extra reinigend vermogen door het unieke design. In plaats van één waterbron maakt PowerFlush gebruik van drie water outlets die in de pot een draaikolk creëren waardoor elke ronding grondig wordt reinigd. Daarbij voorkomt het randloze ontwerp van de toiletten dat er geen vuil kan ophopen in verborgen hoeken. Dit garandeert de meest efficiënte spoelbeurt voor een schoon toilet, elke keer weer.

Makkelijk te bedienen via afstandsbediening of Smartphone App

Je selecteert eenvoudig je favoriete straal en schoonmaakopties. Gebruik de intuïtieve afstandsbediening om de instellingen aan te passen, of download de Smartphone App om een gebruikersprofiel aan te maken. Je douchetoilet onthoudt dan je persoonlijke voorkeuren.

Automatische bediening voor weinig onderhoud en ultiem gebruiksgemak

Gemak en weinig onderhoud zijn gegarandeerd dankzij de automatische functies - een sensor opent de deksel bij het naderen en sluit de zitting na gebruik. De douche-armen worden automatisch gereinigd voor en na elk gebruik. Tevens is het mogelijk om een sensorgestuurde automatische spoeling toe te voegen (Vereist GROHE Sensia Arena automatische spoeling connector kit 46944000 voor het Rapid SL installatiesysteem 39112001).

Technische gegevens & onderhoudsinstructies

Douche WC

39354SH0
alpine wit
Voeg toe aan portfolio
2,536.00 € incl. B.T.W.
Douche-WC compleet systeem
Sensia Arena

Sensia Arena

Intelligent technology meets innovative design.

Toon serie
Snelstartgids
Brochure
Snelstartgids