GROHE QuickFix (DIY)

Start Wastafelmengkraan M-Size

Artikelnummer
237462432
EAN
4005176782039
Kleur
matte black (mat zwart)
199,00
Adviesprijs incl. btw

GROHE Start wastafelkraan - een perfecte mix van stijl en prestatie

De vernieuwde GROHE Start wastafelkraan in Matte Black (mat zwart) past perfect in een stoer en industrieel badkamerdesign. De eengats wastafelmengkraan heeft een lage uitloop en wordt geleverd met een push-open pop-up waste die je met een lichte vingertopdruk bedient. Binnenin de kraan zorgt de GROHE SilkMove Energy Saving keramische cartouche voor een soepele volume- en temperatuurregeling via de metalen hendel. Met deze kraan haal je een prachtig design in huis waarmee je flink op je maandelijkse kosten kunt besparen. Zo levert de kraan koud water als de hendel in de middelste stand staat zodat er geen warm water wordt verspild. De GROHE Water Saving-functie verlaagt je waterverbruik tot 5,7 l/min met behoud van een volle waterstraal. GROHE Zero voorkomt dat het water in de kraan in contact komt met lood en nikkel. Voorzien van een GROHE Long-Life Finish ziet deze kraan er een leven lang als nieuw uit. Met behulp van de GROHE QuickTool, QuickGuide en QuickVideo via QR-code heb je de montage van de GROHE Start wastafelmengkraan in een oogwenk voor elkaar. Registreer je wastafelkraan online via onze website en verleng je garantie van vijf naar zes jaar!

Belangrijkste productkenmerken

  • ééngatsmontage
  • metalen greep
  • GROHE SilkMove Energy Saving 28 mm kardoes met keramische schijven en Energy Saving functie middels koude start midden positie
  • instelbare doorstroombegrenzer
  • met geïntegreerde drukafhankelijke temperatuurbegrenzer
  • GROHE Long-Life afwerking
  • GROHE Water Saving doorstroombegrenzer 5,7 l/min
  • GROHE Zero interne kanalen, waardoor het water niet met de legering in contact komt
  • gladde body met push-open waste
  • flexibele aansluitslangen
  • GROHE QuickTool inbegrepen
Pos.-nr Prod. beschrijving Bestelnummer
*Optionele accessoires
1 kap 461162430
2 Kardoes 48518000
3 Mousseur 481592430
4 Kraanmontageset 46645000
5 Waste set met push open plug 658072430
6 Pijpsleutel 19017000*

Klantenservice

Grohe Nederland B.V.

Metaalstraat 2
2718 SW Zoetermeer

Openingstijden

Ma - Vrij 08:30 - 12:30
13:00 - 17:00

5+1 Garantie

GROHE verleent garantie aan eindgebruikers in overeenstemming met de bepalingen en voorwaarden die hieronder worden uiteengezet. Voor alle producten onder het merk GROHE, die zijn gelabeld als “GROHE fabrieksgarantie 5+1” en die aan de eindklant zijn geleverd geldt een fabrieksgarantie van 5 jaar plus 1 jaar extra garantie indien je het product registreert op onze website.

Registreer je product

GROHE QuickFix – Voor verrassend eenvoudige badkamer en keuken make-overs! Nog nooit geprobeerd om zelf een kraan te vervangen? Met QuickFix kan jij het echt zelf met bijgeleverde handige tools.

Ontdek het GROHE QuickFix assortiment