GROHE QuickFix (DIY)

Start Wastafelmengkraan M-Size

Artikelnummer
23978003
EAN
4005176644184
Kleur
chroom
325,00
Adviesprijs incl. btw

GROHE Start wastafelmengkraan – waterbesparende en energiezuinige kraan met uittrekbare uitloop en pop-up waste

Met de waterbesparende GROHE Start wastafelkraan maak je jouw moderne badkamer helemaal up-to-date. Deze vernieuwde eengreeps wastafelkraan met handige pop-up waste is ontworpen voor een 1-gatsinstallatie en heeft een hogere uitloop, die tevens uittrekbaar is voor extra gebruiksgemak. Het wassen van je haren gaat voortaan moeiteloos onder de kraan en ook de wastafel maak je met de mousseur tot in de puntjes eenvoudig hygiënisch schoon. Na gebruik gaat de uittrekbare mousseur vanzelf weer terug op zijn plaats dankzij het GROHE Magnetic Docking systeem. Superhandig! Binnenin de kraan zorgt de GROHE SilkMove cartouche voor een soepele bediening van de solide metalen hendel, zodat je zonder haperen het watervolume en de temperatuur kunt regelen. Deze innovatieve wastafelmengkraan is bovendien uitgerust met een geïntegreerde temperatuurbegrenzer, waarmee je verbranding door heet water voorkomt én aanzienlijk op je energierekening bespaart. Ook verbruik je veel minder water dankzij de waterbesparende GROHE EcoJoy functie, terwijl je geniet van een comfortabele waterstraal. Via de GROHE Zero gescheiden waterwegen wordt voorkomen dat het water in de kraan in contact komt met lood en nikkel, zodat de wastafelkraan elke dag zuiver en fris drinkwater levert. De vernieuwde GROHE Start wastafelkraan verhoogt het comfort in je badkamer op elk gebied. Ook qua schoonmaakgemak, want dankzij de duurzame en onderhoudsvriendelijke GROHE StarLight chroomafwerking ziet de kraan er zelfs na veelvuldig gebruik onberispelijk uit!

Belangrijkste productkenmerken

  • uittrekbare uitloop
  • ééngatsmontage
  • metalen greep
  • GROHE SilkMove 28 mm kardoes met keramische schijven

  • instelbare doorstroombegrenzer
  • met geïntegreerde drukafhankelijke temperatuurbegrenzer
  • GROHE Water Saving doorstroombegrenzer 5,7 l/min
  • GROHE Magnetic Docking garandeert een eenvoudige intrekking en soepele terugplaatsing van de sproeikop naar de startpositie
  • gladde body met push-open waste
  • flexibele aansluitslangen
  • GROHE QuickTool inbegrepen
Pos.-nr Prod. beschrijving Bestelnummer
1 Stofkap 46116000
2 Kardoes 46963000
3 Eurosmart uittrekbare handdouche 48573000
3.1 Mousseur 48159000
4 Schachtbevestiging 48384000
5 Waste set met push open plug 65807000

Producten en accessoires voor de installatie

Wastafelmengkraan S-Size
Start
Wastafelmengkraan S-Size
32277002
€ 125,00
Adviesprijs incl. btw

Klantenservice

Grohe Nederland B.V.

Metaalstraat 2
2718 SW Zoetermeer

Openingstijden

Ma - Vrij 08:30 - 12:30
13:00 - 17:00

5+1 Garantie

GROHE verleent garantie aan eindgebruikers in overeenstemming met de bepalingen en voorwaarden die hieronder worden uiteengezet. Voor alle producten onder het merk GROHE, die zijn gelabeld als “GROHE fabrieksgarantie 5+1” en die aan de eindklant zijn geleverd geldt een fabrieksgarantie van 5 jaar plus 1 jaar extra garantie indien je het product registreert op onze website.

Registreer je product

GROHE QuickFix – Voor verrassend eenvoudige badkamer en keuken make-overs! Nog nooit geprobeerd om zelf een kraan te vervangen? Met QuickFix kan jij het echt zelf met bijgeleverde handige tools.

Ontdek het GROHE QuickFix assortiment