GROHE QuickFix (DIY)

Start Wastafelmengkraan M-Size

Artikelnummer
235752432
EAN
4005176782022
Kleur
matte black (mat zwart)
199,00
Adviesprijs incl. btw

GROHE Start wastafelmengkraan - stijlvolle precisie voor je wastafel

Word opnieuw verliefd op je badkamer en kies uit de mooiste kranen uit het GROHE Start-assortiment. Verfijnd en opgefrist qua design en gebruikscomfort maakt de GROHE Start wastafelkraan in Matte Black (mat zwart) je badkamerdesign helemaal af. De eengreeps kraan heeft een middelhoge uitloop en wordt geleverd met een push-open waste die je eenvoudig opent en sluit met een lichte vingertopdruk. De GROHE SilkMove cartouche met keramische schijven zorgt een kraanleven lang voor een soepele bediening via de metalen hendel. Deze wastafelkraan is uitgerust met milieuvriendelijke functies waarmee je jouw kosten elke maand verlaagt. Zo bespaar je met de ingebouwde temperatuurbegrenzer moeiteloos op je energieverbruik en gaat je waterverbruik tot wel 50% omlaag dankzij de duurzame GROHE Water Saving-functie. GROHE Zero voorkomt dat het water in de kraan in aanraking komt met lood en nikkel en dat proef je! Het water is lekker fris en lekker van smaak. De slijtvaste GROHE Long-Life Shine-coating zorgt dat de matte look van de kraan onberispelijk blijft en maak je makkelijk schoon met een zachte doek. De GROHE Start wastafelkraan installeer je via eengats montage. Dit heb je met behulp van de GROHE QuickTool, QuickGuide en QuickVideo via QR-code in een oogwenk voor elkaar. Verleng je garantie van vijf naar zes jaar en registreer je GROHE Start kraan online via onze website!

Belangrijkste productkenmerken

  • ééngatsmontage
  • metalen greep
  • GROHE SilkMove 28 mm kardoes met keramische schijven

  • instelbare doorstroombegrenzer
  • met geïntegreerde drukafhankelijke temperatuurbegrenzer
  • GROHE Long-Life afwerking
  • GROHE Water Saving doorstroombegrenzer 5,7 l/min
  • GROHE Zero interne kanalen, waardoor het water niet met de legering in contact komt
  • gladde body met push-open waste
  • flexibele aansluitslangen
  • GROHE QuickTool inbegrepen
Pos.-nr Prod. beschrijving Bestelnummer
*Optionele accessoires
1 kap 461162430
2 Kardoes 48518000
3 Mousseur 481592430
4 Kraanmontageset 46645000
5 Waste set met push open plug 658072430
6 Pijpsleutel 19017000*

Klantenservice

Grohe Nederland B.V.

Metaalstraat 2
2718 SW Zoetermeer

Openingstijden

Ma - Vrij 08:30 - 12:30
13:00 - 17:00

5+1 Garantie

GROHE verleent garantie aan eindgebruikers in overeenstemming met de bepalingen en voorwaarden die hieronder worden uiteengezet. Voor alle producten onder het merk GROHE, die zijn gelabeld als “GROHE fabrieksgarantie 5+1” en die aan de eindklant zijn geleverd geldt een fabrieksgarantie van 5 jaar plus 1 jaar extra garantie indien je het product registreert op onze website.

Registreer je product

GROHE QuickFix – Voor verrassend eenvoudige badkamer en keuken make-overs! Nog nooit geprobeerd om zelf een kraan te vervangen? Met QuickFix kan jij het echt zelf met bijgeleverde handige tools.

Ontdek het GROHE QuickFix assortiment