GROHE douches: energy for life

Douchen is een moment voor jezelf waar je naar uitkijkt. Een moment van plezier en ontspanning. Een plek waar je kan zingen, dansen, ontspannen en dromen. Als je doucht, is er even niets anders. Start jouw dag ontspannen en vol energie met een GROHE douchesysteem.

Professionele hulp van een showroom of installateur nodig?

Zoveel mensen, zoveel wensen als het op douchen aankomt. Daarom biedt GROHE verschillende oplossingen om aan elke behoefte te voldoen.

Ben je op zoek naar een nieuwe douche voor je nieuwe badkamer of ga je jouw badkamer renoveren? En heb je daarbij professionele hulp nodig bij het ontwerpen van je badkamer, het vinden van de juiste producten of de installatie ervan? Dan raden wij jou onze douches uit ons PRO-assortiment aan die je ook bij de showrooms van onze Premium Partners kan bekijken. Deze showrooms geven je graag persoonlijk advies en helpen je bij het vinden van de juiste oplossingen voor jouw droombadkamer. En onze gecertificeerde installateurs ontzorgen je graag bij het installeren van onze producten.

Ben je meer iemand die alles graag zelf doet of wil je gewoon zelf je bestaande douche vervangen? In dat geval raden wij onze douches uit ons Quickfix-assortiment aan. Deze producten zijn voorzien van extra slimme montagemogelijkheden, waardoor je onze douches nog eenvoudiger zelf kunt installeren of vervangen.

Geef hieronder aan naar welke oplossing je opzoek bent.

Make a Splash! Samen met UNICEF geven we kinderen toegang tot sanitaire voorzieningen!

Make a Splash! is een partnership tussen LIXIL, GROHE en UNICEF. Deze samenwerking is erop gericht dat iedereen toegang krijgt, en met name kwetsbare kinderen in ontwikkelingslanden, tot betaalbare sanitaire voorzieningen en betere hygiëne faciliteiten. Met dit project willen de drie partijen miljoenen kinderen en hun families in Oost-Afrika helpen om samen de wereldwijde hygiënecrisis te bestrijden. Lees meer over dit project en help mee!

UNICEF beveelt geen enkel bedrijf, merk, product of dienst aan. De afgebeelde kinderen zijn geen begunstigden van UNICEF-programma's.

Ontdek meer