Vind verkooppunt
Showrooms
  • Showroom
  • Proeflocaties
  • Bouwmarkt
  • Installateur
  • Winkels
  • Experience centers

Mijn portfolio

Je hebt nog geen producten toegevoegd aan je portfolio

Als je producten hebt toegevoegd aan je portfolio, kun je ze hier direct printen, via e-mail versturen of downloaden.

0 Product(en)
Download als PDF
Alles verwijderen

Dit product zit al in je portfolio.

K7 Foot Control Elektronische eenhendel keukenmengkraan

30312DC0 - K7 Foot Control Elektronische eenhendel keukenmengkraan
  • supersteel
  • chroom
Artikelnummer 30312DC0
EAN 4005176351280
1.662,00 € incl. B.T.W.

Productomschrijving

De GROHE K7 FootControl keukenkraan – professionele prestaties en stijl voor een geweldige prijs!

De innovatieve GROHE K7 FootControl keukenkraan maakt het eenvoudiger dan ooit tevoren om grote pannen te vullen en de spoelbak en het werkoppervlak te reinigen. Met een middelhoge uitloop met een zwenkbereik van 140° en een uittrekbare professionele handdouche met een zwenkbereik van 360°, heb je een groot bereik en veel reinigingskracht. Je kunt zelf wisselen tussen een fijne en een krachtige straal met een druk op de knop. En nu schakel je met onze innovatieve FootControl technologie met een eenvoudige tik van je voeten op de basiseenheid de kraan aan en uit – enorm handig als je de afwas doet, je handen wast of zware pannen tilt. Hij is ook fijn in gebruik dankzij de SilkMove® keramische schijven die een nauwkeurige controle van waterstroom en - temperatuur mogelijk maken. Dankzij het eenvoudige montagesysteem is je kraan zo gemonteerd. De GROHE K7 FootControl keukenkraan – een professioneel prestatieniveau in combinatie met de stijl van hedendaagse keukens. Het is tijd om in je keuken aan de gang te gaan net als een professionele chef!

Product Highlights

Tik met je voeten en houd je handen vrij

GROHE FootControl kranen kunnen worden aangezet met een simpele tik van je voet op de basisunit Zo houd je je handen vrij en blijft je kraan schoon. Deze innovatieve functie maakt het makkelijker dan ooit om zware pannen te vullen en om de vaat of je handen schoon te spoelen zonder dat je de kraan vies maakt.

360° draaibare professionele handdouche met douche- en spoelstraal

De professionele uitloop kun je uittrekken, buigen, 360° draaien en met één hand bedienen. Voor optimaal vullen, afspoelen en reinigen. Alles gaat even makkelijk en efficiënt deze professionele GROHE mengkraan. Door zijn flexibiliteit wordt je werkveld vergroot en met een druk op de knop wissel je bovendien snel tussen de gewone straal naar de krachtige douchestraal. Gemak dient de mens. Zeker in de keuken.

Hoge uitloop voor gemakkelijk vullen van grote pannen

Gemakkelijk grote pannen afspoelen: dankzij de hoge uitloop kun je met deze GROHE kraan ook de moeilijkste klussen in de keuken simpel uitvoeren. Bij GROHE vind je altijd een product dat voldoet aan jouw wensen: wij hebben voor elke klus de beste en meest comfortabele oplossing.

Draaihoek van 140°: soepel draaien zonder stoten

Een handige functie voor dagelijks gebruik: de uitloop kan moeiteloos en in één beweging worden gedraaid in een hoek van 140°. Dankzij de draaibegrenzing heb je de kraan volledig onder controle: de uitloop kan nooit tegen een kast of muur stoten.

SuperSteel: Modern en hygiënisch design met RVS-uitstraling

GROHE SuperSteel is een unieke krasbestendige laag die niet te onderscheiden is van roestvrijstaal. Omdat het hier gaat om een afwerking, hebben de kranen in SuperSteel-uitvoering een zeer interessant prijskaartje.

Lichte bediening van de kraan dankzij de GROHE SilkMove® technologie

Je kunt de temperatuur en het volume van deze kraan in één beweging instellen: dankzij het hoogwaardige binnenwerk van de kraan is de hendel licht te bedienen – ook na jaren intensief gebruik.

Dankzij SpeedClean is kalkaanslag snel en makkelijk te verwijderen

Uitloop, professionele kraan, aparte- of uitrekbare handouche of mousseur: het SpeedClean anti-kalk system voorkomt kalkvorming. Allen zijn voorzien van flexibele siliconen lamellen die je met een beweging van je vinger schoon veegt. Poetsen is nooit meer nodig.

Snelmontagesysteem met eenvoudige handleiding

Deze kraan installeer je in een handomdraai. Het snelmontagesysteem bestaat uit slechts een paar onderdelen en is kinderlijk eenvoudig. Met behulp van de flexibele aansluitslangen en de overzichtelijke handleiding kun je je nieuwe kraan zonder problemen zelf aansluiten.

Technische gegevens & onderhoudsinstructies

Keuken

30312000
chroom
Voeg toe aan portfolio
1.388,00 € incl. B.T.W.
Elektronische eenhendel keukenmengkraan
30311000
chroom
Voeg toe aan portfolio
866,00 € incl. B.T.W.
Elektronische eenhendel keukenmengkraan
30311DC0
supersteel
Voeg toe aan portfolio
1.002,00 € incl. B.T.W.
Elektronische eenhendel keukenmengkraan
30312DC0
supersteel
Voeg toe aan portfolio
1.662,00 € incl. B.T.W.
Elektronische eenhendel keukenmengkraan
GROHE FootControl

GROHE FootControl

Liberate your hands. Tap your feet.

Toon serie
Keukenbrochure
Brochure
Keukenbrochure

Enorme selectie aan stijlen & toepassingen.