Vind verkooppunt
Showrooms
  • Showroom
  • Proeflocaties
  • Bouwmarkt
  • Installateur
  • Winkels
  • Experience centers

Mijn portfolio

Je hebt nog geen producten toegevoegd aan je portfolio

Als je producten hebt toegevoegd aan je portfolio, kun je ze hier direct printen, via e-mail versturen of downloaden.

0 Product(en)
Download als PDF
Alles verwijderen

Dit product zit al in je portfolio.

GROHE voor in je keuken

Prijswinnend design voor innovatieve functionaliteiten

Onze keukenkranen zijn een combinatie van kwaliteit, praktische functionaliteiten en design. Zoals een diner de combinatie is van verse ingrediënten, de juiste voedingswaarde en presentatie. GROHE keukenkranen zijn met vakmanschap en liefde gemaakt van de beste duurzame materialen en voorzien van state-of-the-art technologie.

GROHE RED & BLUE HOME

GROHE WATERSYSTEMEN

Start de keuzehulp watersystemen

Focus op gebruiksgemak

K7 keukenmengkraan

Een smakelijke mix van producteigenschappen vereenvoudigen je dagelijkse taken in de keuken.

Drie verschillende uitlopen
Lage uitloop, medium uitloop en hoge uitloop. Welke stijl je ook kiest, GROHE ComfortHeight zorgt ervoor dat de uitloop van je keukenkraan precies past bij waarvoor je kraan wilt gebruiken. Bijvoorbeeld om er met gemak grote pannen onder te kunnen plaatsen.

Uittrekbare mousseur
Van het spoelen van groenten en fruit tot het reinigen van vette pannen, een kraan met uittrekbare mousseur is een essentiële toepassing die niet mag ontbreken in het huis van de thuiskok. Een groot aantal van onze keukenkranen is voorzien van een uittrekbare mousseur.

Comfortabele bediening, zelfs in kleine ruimtes
Bij verschillende van onze keukenkranen bevindt de bediengingsgreep zich aan de zijkant van de kraan lichaam. Om comfort te verzekeren wanneer de kraan voor een muur is geplaatst, hebben we het binnenwerk van de kraan opnieuw uitgelijnd zodat de hendel 70° naar voren gaat en 30° naar achteren gedraaid kan worden.

Ontworpen voor een leven lang plezier

GROHE SilkMove

GROHE keukenkranen zijn ontworpen om een leven lang mee te gaan. In het ontwikkelingstraject van een kraan worden alle componenten uitvoerig getest om er zeker van te zijn dat aan onze strenge eisen is voldaan. De kranen worden ondermeer onderworpen aan een test waarbij jarenlang gebruik wordt gesimuleerd. We willen er nu eenmaal zeker van zijn dat de producten jarenlang op hun top kunnen presteren. Ontdek meer over GROHE testmethodes.

Onze eenhendelkranen zijn uitgerust met GROHE SilkMove®. De grote hoek waarin de de hendel is geplaats in combinatie met de keramische schijven in de cartouche, zorgen voor een moeiteloze bediening van temperatuur en watervolume. Zelfs als je handen glad zijn van bijvoorbeeld zeep. Gerustellend is ook onze Spare Part Guarantee waarmee we garanderen dat elk onderdeel –ook als een artikel uit de handel is genomen- tenminste nog 10 jaar leverbaar is. 15 jaar zelfs, als het gaat om verborgen onderdelen.