<% if(request != null){ java.lang.String param = request.getParameter("article"); if(param == null){ %> <% } } %>

BAU

Verbluffende eenvoud definieert de GROHE Bau-collectie. De kranen in dit assortiment combineren eenvoud met een moderne levensstijl. De cilindrische uitloop die een visuele lichtheid creëert is ideaal voor de hedendaagse keuken. De kranen zijn verkrijgbaar in varianten met een hoge, gemiddelde of een lage uitloop en zijn allemaal ontworpen met gebruikerscomfort in het achterhoofd. Of je nu extra ruimte nodig hebt of op zoek bent naar een compacte oplossing, er is altijd een Bau die bij je wensen past. Elke kraan heeft een soepel draaimechanisme voor extra flexibiliteit en de Easy Exchange Mousseur-functie maakt het wisselen van de mousseur op lage en middelgrote uitlopen moeiteloos eenvoudig. Dankzij GROHE Zero is het water uit de kraan gegarandeerd 100% lood- en nikkelvrij. GROHE's QuickFix Plus-systeem is dankzij de voorgemonteerde kraan en de toolfree installatietechnologie tot 70% sneller te monteren dan vergelijkbare kranen. Met een strak uiterlijk, een ontwerp ontwikkelt voor gebruiksgemak en een ruime keuze aan aantrekkelijke en ergonomische hendels, is GROHE Bau perfect voor zowel de klassieke, moderne of kosmopolitische keuken.

GROHE QUICKFIX PLUS
Installatie zonder gereedschap en de voorgemonteerde kraan maken montage tot 70% sneller dan de installatie van vergelijkbare kranen. Het GROHE QuickFix Plus bevestigingssysteem maakt montage eenvoudig en probleemloos.

GROHE ZERO
GROHE's gescheiden waterwegentechnologie in de kraan, zorgt ervoor dat water geen contact heeft met lood of nikkel, wat zuiver drinkwater garandeert dat 100% lood- en nikkelvrij is.

EASY EXCHANGE MOUSSEUR
De Easy Exchange Mousseur laat zich makkelijk van de kraan scheiden om te vervangen of schoon te maken. Een muntje is voldoende.

VIND EEN VERKOOPPUNT BIJ JOU IN DE BUURT

ONTDEK MEER

Ontdek meer over GROHE Baulines

Je eerste woning inrichten met Baulines