<% if(request != null){ java.lang.String param = request.getParameter("article"); if(param == null){ %> <% } } %>
Moderne keuken met groene keukenkastjes en GROHE Baulines keukenkranen

GROHE BAULINES KEUKENKRANEN

STIJLVOL EN FUNCTIONEEL - VERRIJK DE UITSTRALING VAN JE KEUKEN:

Het bereiken van de perfecte balans tussen eenvoud en elegantie is cruciaal bij het uitzoeken van de perfecte keukenkraan. Met gebruiksgemak op de voorgrond bieden GROHE Baulines keukenkranen prachtige designs en een ruime keuze aan ergonomische handgrepen. Of je nu kiest voor klassiek of eigentijds, de GROHE Baulines keukenkranen passen er moeiteloos bij, waardoor het perfect past bij iedere smaak.

ASSORTIMENT GROHE BAULINES KRANEN

Met GROHE Baulines keukenkranen, waaronder BauEco, BauEdge, BauLoop, BauFlow, BauCurve en BauClassic is er een breed scala aan stijlen om uit te kiezen. De keukenkranen, inclusief kranen met een draaibare uitloop, zijn verkrijgbaar in verschillende modellen - hoog, medium en laag. Sommige kranen bieden zelfs de mogelijkheid van een uittrekbare mousseur. Elk detail is zorgvuldig ontworpen om aan jouw individuele voorkeuren te voldoen, en ze bereiken een perfecte balans tussen ruimtelijkheid en compactheid.

FUNCTIES DIE HET LEVEN MAKKELIJK MAKEN

GROHE Baulines keukenkranen zijn ontworpen om je leven makkelijker te maken en verbeteren iedere keukenervaring. Ontdek een reeks aan functionaliteiten die alledaagse taken eenvoudiger maken:

blauw icoon voor GROHE lood- en nikkelvrije binnenwaterleidingen

LOOD- EN NIKKELVRIJE BINNENWATERLEIDINGEN

De GROHE Baulines keukenkranen bieden maximale bescherming van de gezondheid met lood- en nikkelvrij water dankzij gescheiden binnenwaterleidingen.

blauw icoon voor GROHE vervangbare mousseur functie

VERVANGBARE MOUSSEUR

De mousseur van kranen met een lage en medium uitloop kan eenvoudig gereinigd of vervangen worden, perfect voor kraan die vaak gebruikt wordt.

blauw icoon voor GROHE uittrekbare mousseur functie

UITTREKBARE MOUSSEUR

De keukenkranen met uittrekbare mousseur tillen gemak naar een hoger niveau en maken het mogelijk om elk stukje van de spoelbak te bereiken.

HET SPIEKBRIEFJE VAN DE INSTALLATEUR

Als je een overtuigende presentatie van de installatie moet maken voor jouw klant, dan hebben wij dat voor je geregeld. Hieronder vind je enkele suggesties voor installaties waarmee je naar je klanten kunt gaan, zodat je direct een voorsprong hebt op passieve installateurs zonder plan.

groenten schoonmaken met behulp van een GROHE Baulines professionele keukenkraan

WOONKEUKEN

Maak keukendromen werkelijkheid met GROHE Baulines keukenkranen, die een vleugje elegantie toevoegen aan de ruimte. Het high-profile ontwerp van deze kraan heeft intrigrerende hoeken en maakt hem ideaal voor grotere spoelbakken. Voor een echt moderne en stijlvolle look is het combineren van deze kranen met onze GROHE spoelbakken een geweldige keuze. Met hun monobloc installatie met metalen bevestigingsset en een ontwerp dat schoonmaken gemakkelijk maakt, leveren GROHE Baulines kranen en spoelbakken elk detail dat nodig is om de keuken te transformeren in een ruimte die zowel stijl als functionaliteit uitstraalt.

PROFESSIONELE KEUKEN

Maak kennis met de GROHE BauClassic keukenkraan, perfect voor het bereiden van maaltijden. Dankzij de gestroomlijnde vormgeving steekt de kraan niet ver uit, maar biedt hij toch voldoende ruimte om gemakkelijk producten af te spoelen en pannen te vullen. De hendel is handig in gebruik en zorgt voor een precieze waterstroom. Voor het wassen van handen is de GROHE BauLoop keukenkraan ideaal. Met de volledig gebogen uitloop zijn zelfs de grootste pannen en schalen eenvoudig schoon te maken. De platte vierkante hendel is daarnaast perfect voor het doen van de afwas in een drukke keuken. De duurzame GROHE StarLight afwerking is daarbij bestand tegen vlekken en krassen, wat essentieel is in elke professionele keuken.

DE VOORDELEN VAN DE INSTALLATIE VAN GROHE BAULINES KEUKENKRANEN

GROHE Baulines keukenkranen bieden talloze voordelen voor installateurs. Door de gebruiksvriendelijke functies en het doordachte design verloopt het installatieproces van Baulines keukenkranen soepel en efficiënt.

  • Met metalen bevestigingen en een stabilisatieplaat is er uitgebreide compatibiliteit met verschillende soorten spoelbakken en werkbladen. Dit maakt een snelle en moeiteloze installatie mogelijk.
  • Voor installateurs zijn er overzichtelijke verkooppakketten beschikbaar, speciaal samengesteld voor veelvoorkomende keukenconfiguraties. Deze pakketten helpen tijd en moeite te besparen bij de montage en geven installateurs direct toegang tot alle essentiële onderdelen.

Inspiratie

close-up van een ronde spoelbak met een GROHE Baulines keukenkraan
groenten schoonmaken met een GROHE Baulines keukenkraan
close-up van een moderne spoelbak met een GROHE Baulines keukenkraan
close-up van een GROHE Baulines keukenkraan
aardappelen wassen met een GROHE Baulines keukenkraan
een GROHE Baulines keukenkraan in een moderne keuken

Vind een showroom

grijze wereldkaart met een witte achtergrond

Neem contact op met een GROHE partner showroom naar keuze voor persoonlijke ondersteuning op maat.

Vind een showroom bij jou in de buurt

Downloads

Keukenbrochure

Award-winning design met innovatieve functionaliteit

De toekomst van water

GROHE nieuws 2023

Ontdek meer

Eenvoud voor een moderne keuken

Het Bau verhaal