DE IDEALE OPLOSSING VOOR KANTOREN EN KLEINE/MIDDELGROTE ONDERNEMINGEN - GROHE PROFESSIONAL WATERSYSTEMEN

WELK WATERSYSTEEM IS GESCHIKT VOOR JOUW BEDRIJF?

GROHE BLUE PROFESSIONAL

GEFILTERD, BRUISEND EN GEKOELD WATER UIT DE KRAAN

Zeg vaarwel tegen waterflessen met GROHE Blue Professional, het watersysteem dat gewoon leidingwater verandert in een pure verfrissing. Haal heerlijk smakend, licht bruisend of bruisend water direct uit de kraan met dit innovatieve watersysteem. Naast de functies van een standaard keukenkraan, maakt het GROHE Blue Professional watersysteem gebruik van het leidingwater op jouw kantoor, filtert het en verwijdert onzuiverheden. Puur, smakelijk drinkwater blijft over.

Ontdek GROHE Blue Professional

GROHE RED

KOKEND HEET WATER UIT DE KRAAN

Elke werkplek draait op thee en koffie! Met GROHE Red is er geen wachtrij meer voor de waterkoker en minder rommel in de kantoorkeuken. GROHE Red geeft kokend heet water direct uit de keukenkraan, waardoor je tijd en energie bespaart omdat je alleen het water kookt dat je nodig hebt. Alle kenmerken van een gewone keukenkraan plus water van 100 ┬░C op het moment dat jij dat wilt. Ontdek welke voordelen de GROHE Red nog meer te bieden heeft voor het gebruik op kantoor.

Ontdek GROHE Red

Heb je al een GROHE Blue Professional of GROHE Red gekocht?

Registreer je GROHE watersysteem nu en krijg een jaar extra garantie! Klik op onderstaande link, selecteer je product en vul de aankoopdatum en installatiedatum in. Zo simpel is het!

Registreer nu en profiteer twee keer!