GROHE Professional - Voor architecten

Als architect wil je continu op de hoogte zijn van de nieuwste trends en ontwikkelingen en wil je zo snel en efficiënt mogelijk werken. Daarom staat het in contact zijn met jullie en het eenvoudiger maken van jullie werk altijd centraal bij de innovaties van GROHE. Op deze pagina vind je relevante informatie voor jouw vakgebied en onze product highlights.

Product highlights

GROHE Essence wastafelkraan

Essence Colors

GROHE Essence Colors biedt een oplossing voor ieder aspect van de badkamer. Alle producten zijn tot in detail op elkaar afgestemd, zowel technisch als visueel. En juist dat laatste aspect springt in het oog. Acht glanzende en geborstelde kleuren geven je de vrijheid om weloverwogen keuzes te maken.

Essence keramiek

De slanke profielen en natuurlijke lijnen van de Essence keramiek collectie zijn ideaal voor het creëren van een rustgevende omgeving. Met zijn ontwerp dat terugvoert naar de essentie, levert Essence een moeiteloos, aantrekkelijk design met innovatieve functies. Perfect voor een badkamer die is ingericht als thuis-spa.

Inbouwoplossingen

Een inbouwdouche geeft de badkamer een luxe en modern uiterlijk, waarin alleen de essentiële onderdelen zichtbaar zijn. Door de verborgen installatie en het bijzonder minimalistische design, bieden deze douches meer ruimte en een overzichtelijke, nette aanblik. Kies je voor rond of vierkant, chroom of kleur? De mogelijkheden zijn eindeloos.

ONTDEK MEER

Ontdek meer over GROHE X