GROHE Fresh - Installatie

Hoe je de bedieningsplaat monteert en hoe je GROHE Fresh gebruikt

GROHE bedenkt innovatieve oplossingen voor dagelijks problemen. GROHE Fresh is zo’n oplossing en maakt je badkamer nog gebruiksvriendelijker. Het beste van twee werelden: de strakke lijnen door het wegwerken van het reservoir en de continue hygiëne van toiletblokjes.
Tot nu toe was het niet mogelijk om in een reservoir een toiletblokje te plaatsen. GROHE Fresh heeft een makkelijk te openen bedieningsplaat die toegang geeft tot een verschuifbare houder die het blokje naar het reservoir transporteert. Dankzij de scharnierende plaat kost dat maar een paar seconden.

1. Blauwe pneumatische slang aan de linker traverse vast maken
2. Plaats het bakje voor de tabletten in het reservoir
3. Klik het in de rechter traverse
4. Montageraam op het reservoir schroeven
5. Pneumatische slang aan de bedieningsplaat vast maken
6. Plaats de bedieningsplaat
7. Plaats het reinigingstablet

GROHE Fresh is te combineren met alle inbouwreservoirs van GROHE met kleine bedieningsplaten, of je nu een nieuwe badkamer aanlegt of een bestaande badkamer renoveert. GROHE Fresh is verkrijgbaar in een set met bedieningsplaten van jouw keuze of als een accessoire bij je huidige inbouwreservoir en bedieningsplaat. Bij oude eservoirs hoef je alleen maar het bevestigingsframe te verwijderen, de verschuifbare houder aan de stortbak toe te voegen en het nieuwe frame te bevestigen. Maak vervolgens de slang opnieuw vast aan de bedieningsplaat. Voor inbouwreservoirs zonder de AV1 spoelklep is een compleet upgradepakket verkrijgbaar.