MAAK KENNIS MET DE GROHE SPOELBAKKEN

GROHE SPOELBAKKEN

Pannen vullen, groenten voorbereiden, afwassen na een maaltijd. Je keukenspoelbak is een plaats waar je dagelijks eindeloos veel tijd doorbrengt, dus waarom kies je geen spoelbak die je behoeften op het gebied van kwaliteit, ontwerp en functies te boven gaat?

GROHE keukenspoelbakken zijn zo ontworpen zodat ze bij elke keukenstijl passen. Door de ruime keuze uit innovatieve en moderne ontwerpen vind je altijd een spoelbak die perfect bij je huis past. Je kunt kiezen uit compacte modellen met een geïntegreerd afdruipgedeelte, grote dubbele spoelbakken voor als je meer ruimte nodig hebt en chique inbouwspoelbakken die aansluiten op je werkblad. Met functies zoals het GROHE QuickFix-systeem en standaard omkeerbare ontwerpen kun je je nieuwe GROHE spoelbak in een handomdraai en zonder gedoe laten installeren. Plus de geluidsreducerende GROHE Whisper-isolatie en de automatische afvoer van afval zodat je nooit meer met je handen het vieze water in hoeft. Met een keukenspoelbak van GROHE merk je het verschil en gebruik je de spoelbak elke keer met veel plezier.

Ontdek de keukenspoelbakken van GROHE

GROHE DENKT AAN ALLES

GROHE denkt aan alles: onze keukenkranen, watersystemen en spoelbakken maken het eenvoudig een innovatieve, comfortabele en praktische keuken te creëren.

KWALITEIT DIE JE KUNT ZIEN EN VOELEN

Onze kwaliteit is ongeëvenaard, met een gepatenteerde technologie voor het oppervlak voor eenvoudig reinigen en hoogwaardig roestvrij staal voor gegarandeerde duurzaamheid en sterkte.

GROHE SPOELBAKBUNDELS - HET ALLES-IN-1-PAKKET

Maak het kopen van een spoelbak nog eenvoudiger met onze bundels: een spoelbak waarbij je de keuze hebt uit vier verschillende modellen en een kraan die perfect op elkaar zijn afgestemd en samen worden verkocht.

COMPLEET PORTFOLIO IN ALLE PRIJSSEGMENTEN

Geschikt voor elke keuken: onze series spoelbakken dekken elke stijl, maat en prijspunt zodat je jouw perfecte model zeker gaat vinden.

GROHE composiet spoelbakken collectie

Compleet productoverzicht

Vind jouw ideale composiet keukenspoelbak bij GROHE. De spoelbakken uit de K-reeks van GROHE kunnen qua stijl en afmeting op elke keuken worden afgestemd. Kies uit enkele, anderhalve of dubbele spoelbakken en twee verschillende kleuren composiet materiaal. Ga voor een opliggend gemonteerde spoelbak of voor een onderbouwspoelbak. De spoelbakken van GROHE bieden legio duurzame inrichtingsmogelijkheden.

Leer al onze producten kennen

Productkenmerken

Wij zijn er zeker van dat je weg zult zijn van het aanbod van bijzondere eigenschappen, van de geluidsverzachtende GROHE Whisper tot de automatische stop waardoor je nooit meer je handen door vies water hoeft te halen. Met een spoelbak van GROHE zul je het verschil merken - wanneer je jouw spoelbak gebruikt, zal je dit steeds vaker met plezier doen.

Ontdek alle voordelen

VOLLEDIG PRODUCTOVERZICHT

Vind je perfecte keukenspoelbak met GROHE. De keukenspoelbakken uit de GROHE K-serie bieden formaat- en stijlopties voor elk type keuken. Kies uit spoelbakken met 1, 1,5 of 2 kuipen. Selecteer een in- of onderbouwspoelbak. GROHE spoelbakken bieden je een overvloedige keuze uit duurzame ontwerpopties.

Ontdek alle producten

PRODUCTKENMERKEN

We vertrouwen erop dat je de speciale kenmerken die we bieden geweldig vindt, want dankzij de geluiddempende GROHE Whisper-isolatie en de automatische afvoer hoef je nooit meer je handen in vuil water te steken. Je merkt het verschil met een gootsteen van GROHE, die ieder gebruik aangenamer maakt.

Ontdek alle kenmerken

Brochure GROHE Keukenspoelbakken

Ontworpen voor een match tussen vorm en functie

Grohe.nl maakt gebruik van cookies om het gebruiksgemak te vergroten. Door onze website te gebruiken ga je hiermee akkoord. Meer informatie