SmartControl regendouche kopen

Ben jij enthousiast geworden over onze GROHE SmartControl regendouches en ga jij in het vervolg voor meer doucheplezier? Vergeet dan niet dat we momenteel een mooie cashback actie hebben. Wanneer je tussen 1 augustus en 1 november 2020 één van de geselecteerde GROHE SmartControl regendouches aanschaft dan ontvang je zelf tot €80,- cashback*. GROHE doneert vervolgens voor iedere verkochte SmartControl douche €20,- aan Make a Splash! Dus voor jou een heerlijke regendouche en voor kinderen in ontwikkelingslanden toegang tot betaalbare sanitaire voorzieningen en betere hygiëne faciliteiten.

Koop online

Ervaar het gemak van online winkelen en koop een GROHE SmartControl douchesysteem bij één van de geselecteerde webshops.

Koop offline

Heb je meer advies nodig over welke GROHE SmartControl douche voor jouw badkamer geschikt is of wil je de douche daadwerkelijk zien bij een fysiek verkooppunt, laat je dan adviseren door één van onze geselecteerde premium partners. Vul in de storelocator je postcode of plaatsnaam in en zie welk verkooppunt bij jou in de buurt zit.

SmartControl verkooppunten


Vind een verkooppunt

Ontdek zelf onze revolutionaire manier om van water te genieten met GROHE SmartControl. Bekijk alle verkooplocaties en showrooms bij jou in de buurt.

Vind een verkooppunt
SmartControl verkooppunten
Make a splash

Make a Splash!
Help kinderen

Maar liefst 3 miljard mensen hebben geen makkelijke toegang tot een plek om hun handen te wassen. Make a Splash! is erop gericht dat iedereen toegang krijgt, en met name kinderen, tot betaalbare sanitaire voorzieningen en betere hygiëne faciliteiten.

Over deze actie
Gemakkelijke switchen tussen douchestralen in je GROHE regendouche

Voordelen
van een SmartControl

GROHE SmartControl tilt jouw douche-ervaring naar een compleet nieuw niveau. Je kunt niet alleen de douchestraal kiezen, maar ook de temperatuur en het volume van het water aanpassen. Ben jij klaar voor een nieuwe douche-ervaring met GROHE SmartControl?

Producten bekijken