Vind verkooppunt
Showrooms
  • Proeflocaties
  • Showroom
  • Bouwmarkt
  • Installateur
  • Winkels
  • Experience centers

Mijn portfolio

Je hebt nog geen producten toegevoegd aan je portfolio

Als je producten hebt toegevoegd aan je portfolio, kun je ze hier direct printen, via e-mail versturen of downloaden.

0 Product(en)
Download als PDF
Alles verwijderen

Dit product zit al in je portfolio.

GROHE

Douches

Thuis-SPA

Creëer je eigen, persoonlijke SPA met F-digital Deluxe. F-Digital Deluxe zorgt voor sfeerverlichting, ontspannende muziek en zachte stoom dankzij GROHE licht-, geluids- en stoommodules.

INBOUWDOUCHES

Een inbouw douche geeft de badkamer een luxe, modern uiterlijk, waarin alleen de essentiële onderdelen zichtbaar zijn. Er zijn speciale inbouw douchesets verkrijgbaar waarin alle benodigde onderdelen zijn meegeleverd.

Douchesystemen

Voor prestaties en betrouwbaarheid kiest u een GROHE douchesysteem. Onze douchesystemen combineren een aantal toonaangevende technologieën, die keer op keer zorgen voor uitstekende prestaties en een geweldige douche-ervaring.

Douchekoppen en douchesets

Onze collectie hoofddouches, handdouches en zijdouches brengt prijswinnend design samen met de modernste technologie en de beste materialen. GROHE EcoJoy™ douches zijn het bewijs van ons milieubewustzijn en onze pogingen om iedereen water te laten besparen.

Thermostat Collections

Series thermostaatkranen

Bij het ontwerp van de GROHE thermostaatkranen hadden we de meest gevoelige thermometer ter wereld in het achterhoofd: je huid. De revolutionaire thermostaatkranen uit de Grohtherm series zorgen ervoor dat het warme en koude water gemengd worden op exact die temperatuur die jij wenst.

Series thermostaatkranen

Luxe douches & douchesystemen

GROHE douchesystemen maken het mogelijk om je huidige douche te vervangen voor een nieuwe, zonder je badkamer te hoeven verbouwen. Dit bespaart geld en overlast.

GROHE douches & douchesystemen
Waterstraalsoorten

Waterstraalsoorten

Verfris je lichaam, ziel en geest met een verkwikkende douche. Er gaat niets boven een verfrissende douche om wakker te worden of een ontspannende douche voor het slapen gaan. Bij GROHE weten we goed dat water voor veel ontspanning, plezier en welzijn kan zorgen.

Ontdek alle unieke GROHE straalsoorten

De kwalitatieve, waterbestendige Bluetooth speaker: AQUATUNES

GROHE en PHILIPS hebben hun krachten gebundeld met als resultaat een zeer innovatieve draadloze bluetooth speaker met uitstekend geluid; Aquatunes. Speciaal ontwikkeld om emotie naar de badkamer te brengen. Draadloos streamen van muziek (i.c.m. bluetooth apparaten) naar de speakerset is zeer eenvoudig en je kunt dus snel van je eigen muziek genieten.

Lees meer