Vind verkooppunt
Showrooms
  • Showroom
  • Proeflocaties
  • Bouwmarkt
  • Installateur
  • Winkels
  • Experience centers

Mijn portfolio

Je hebt nog geen producten toegevoegd aan je portfolio

Als je producten hebt toegevoegd aan je portfolio, kun je ze hier direct printen, via e-mail versturen of downloaden.

0 Product(en)
Download als PDF
Alles verwijderen

Dit product zit al in je portfolio.

Hoe cool kan een warme kraan zijn.

Grohe Cooltouch®

Veiligheid voorop met een GROHE CoolTouch® thermostaatkraan

Op zoek naar een veilige douchekraan of badkraan? Dan is een GROHE CoolTouch thermostaatkraan een goede keuze.
De buitenkant van de thermostaatkraan wordt nooit te heet om vast te pakken dankzij de 100% CoolTouch technologie. Het hete water in de kraan wordt omgeven door een koudwaterkanaal waardoor de buitenzijde van de thermostaatkraan nergens te heet wordt om vast te pakken. Bovendien kan de watertemperatuur niet zomaar voorbij de vooraf ingestelde temperatuur (38 °C) gedraaid worden. Een veilig idee bij kinderen die nu eenmaal graag overal aankomen. Zo COOL kan je warme kraan zijn!

GROHE CoolTouch® series thermostaatkranen

Waar te koop

Wil je graag een GROHE CoolTouch® thermostaatkraan kopen, klik dan op de button hieronder. Vervolgens kun je kiezen uit diverse gerenommeerde GROHE verkooppunten. Een showroom, een webshop of een bouwmarkt, er is altijd wel een verkooppunt dat bij jou past.

GROHE TurboStat®. Altijd de juiste watertemperatuur voor optimaal gemak en veiligheid

Kies de gewenste watertemperatuur en het thermo-element zorgt ervoor dat je snel en continu de juiste temperatuur hebt. Ook bij onverwachte veranderingen van de waterdruk. Nooit meer last van onnodige waterverspilling om de gewenste temperatuur te zoeken. En als de koudwatertoevoer onverwachts wegvalt, wordt de heetwatertoevoer automatisch afgesloten om verbranding te voorkomen. Bovendien kun je met de EcoButton kiezen voor 50% van de waterhoeveelheid zodat je kunt genieten van een comfortabele en waterbesparende douche.

Veilig genieten met een CoolTouch® thermostaatkraan

Veiligheid, comfort en waterbesparing zijn de belangrijkste voordelen van een GROHE thermostaatkraan. Dit geldt voor alle bad- en douchethermostaatkranen van GROHE. Het veilige kraanhuis met een geïsoleerd waterkanaal zorgt er voor dat de CoolTouch thermostaatkraan aan de buitenzijde niet warmer worden dan de temperatuur van het mengwater.

Grohtherm 2000 Thermostatische douchemengkraan

warmtebeeld zonder GROHE CoolTouch®

thermal imaging

warmtebeeld met GROHE CoolTouch®

HOE COOL VINDT MEN DE NIEUWE GROHTHERM 1000NEW?

Best reviewed op kieskeurig.nl

Op kieskeurig.nl zijn de ervaringen en beoordelingen terug te lezen van gebruikers die al hebben genoten van een douche of bad met de nieuwste CoolTouch kraan van Grohe.
De nieuwe Grohtherm 1000 New badkraan is in maart en april 2015 “Best reviewed” geworden. Dit is een eretitel voor een product dat door consumenten op Kieskeurig.nl het best wordt beoordeeld. En dat vinden wij best heel COOL.

Lees meer

Gebruikerstest CoolTouch thermostaatkraan

Diverse moeders en interieurliefhebbers hebben de Grohtherm 1000 New badkraan getest en hebben over hun ervaringen geschreven in een blog. Lees de blogs op welke.nl, interiorjunky.nl, babystuf.nl, thedailylady.eu en showhome.nl.

Naar Interiorjunky blog
Waar en wanneer?

EENVOUDIG TE INSTALLEREN

Als je een beetje handig bent kun je een GROHE CoolTouch thermostaatkraan zelf installeren. In de installatievideo laat onze Manager Trainingen zien hoe je een badthermostaatkraan (Grohtherm 2000) installeert. Er is ook een video beschikbaar van de installatie van een thermostatische douchemengkraan. En wil je liever alle installatiestappen doorlezen en/of uitprinten, klik dan op de installatie handleiding.

Of neem contact op met een gecertificeerde Uneto VNI installateur als je op zoek bent naar een vakbekwaam bedrijf voor de installatie ven een GROHE thermostaatkraan.

Klik hier voor een Uneto VNI installateur

Bereken je besparingen nu

Bespaar water en energie met een GROHE thermostaatkraan

Onze water- en energiecalculator helpt je om onmiddellijk te zien hoeveel je kunt besparen met een GROHE thermostaatkraan voorzien van GROHE EcoButton en GROHE TurboStat®. Na een paar klikken zie je je jaarlijkse kosten- en energiebesparingen.

Start de berekening