Vind verkooppunt
Showrooms
  • Showroom
  • Proeflocaties
  • Bouwmarkt
  • Installateur
  • Winkels
  • Experience centers

Mijn portfolio

Je hebt nog geen producten toegevoegd aan je portfolio

Als je producten hebt toegevoegd aan je portfolio, kun je ze hier direct printen, via e-mail versturen of downloaden.

0 Product(en)
Download als PDF
Alles verwijderen

Dit product zit al in je portfolio.

GROHE NOVITEITEN

Onlangs heeft GROHE haar noviteiten gepresenteerd op de ISH, 's werelds meest vooraanstaande vakbeurs voor innovatieve badkamers, energie & HVAC technolgie en duurzame energiebronnen. Op deze pagina worden alle GROHE noviteiten opgesomd. Van de innovatieve, slimme watersensor GROHE Sense tot de indrukwekkende AquaSymphony douche.

Speciaal voor degenen die deze beurs niet konden bijwonen hebben wij video's ontwikkeld die een 360° impressie geven van onze stand.

360 graden video's

360 graden video's

GROHE SENSE: De slimme watersensor

GROHE Sense is de betrouwbare watersensor die nooit slaapt. De sensor reageert op de aanwezigheid van water waar het niet behoort te zijn.

SMARTCONTROL - De nieuwe douche interface

Een douche is meer dan wat waterdruppels die vallen. GROHE SmartControl verandert een gewone douche in een nieuwe douche-ervaring op maat.

Perfecte Match
Introductie GROHE keramiek

Het vinden van een perfecte match is niet eenvoudig. Dat geldt ook voor de badkamer. Ons keramiek is qua ontwerp en technologie afgestemd op een aantal combinaties kranen, douches en sanitaire systemen. Hierdoor is de keuze eenvoudig en is er altijd een perfecte match.

LINEARE - Sensueel Minimalisme

Elk Lineare design is een compositie van ronde en vierkante vormen, een slank en strak lijnenspel. Om optimaal comfort te waarborgen hebben we gekozen voor zachte geometrische vormen en ranke lijnen. Door zijn unieke karakter past Lineare perfect in de badkamer met klassieke en moderne stijl. Zo ben je vrij om te kiezen v oor het design dat je aanspreekt.

GROHE Red - DE NIEUWE HOTSPOT IN JE KEUKEN.

Nooit meer wachten tot het water kookt. Met het innovatieve GROHE Red-systeem kun je in een oogwenk alles vullen, van een mok tot een grote pan, met kokendheet water. Allemaal rechtstreeks uit je keukenkraan. Met GROHE Red heb je nog steeds een standaard keukenkraan, maar aparte, beveiligde drukknoppen voor kokendheet water.

EEN BIJZONDERE DOUCHE-ERVARING. GROHE RAINSHOWER 310

Douchen is niet alleen een ritueel om weer schoon en fris te worden. De nieuwe Rainshower 310 hoofddouche maakt van douchen een emotionele belevenis. Er zijn twee verschillende stralen: een voor relaxen en een voor verfrissen. Bovendien is de XXL hoofddouche zo breed dat je hele lichaam eronder past. Het premium design van de Rainshower 310 met zijn uitgebalanceerde combinatie van afmeting en slanke lijnen maakt het douchegenot compleet.

TEMPESTA 210 HOOFDDOUCHE &
EUPHORIA 260 SMARTCONTROL HOOFDDOUCHE

Er gaat niets boven een heerlijk uitgebreide douche! En dat kan met de 210 mm brede Tempesta 210 hoofddouche, want die is goed voor een fantastische douchebeleving.

Douchen op de manier waar je zin in hebt doet je met de Euphoria 260 SmartControl. Je kunt kiezen uit drie stralen.

COSMOPOLITAN DESIGN, NU NOG KLEINER.
GROHE BEDIENINGSPLATEN

Rechthoekig, rond of ruitvormig; waar je voorkeur ook naar uitgaat, met GROHE-bedieningsplaten kun je een samenhangend designverhaal vertellen voor je hele badkamer. GROHE zet nu de volgende stap door het formaat van de bedieningsplaten te verkleinen. Onze kosmopolitische ontwerpen zijn nu verkrijgbaar in een kleiner, aantrekkelijker formaat. Onze discrete platen zijn beschikbaar in GROHE StarLight-chroom en vullen onze collectie kranen perfect aan. Je hebt keuze uit de volgende afwerkingen: chroom, matchroom, Alpine wit en SuperSteel.

NIEUW: DE ADEMBENEMENDE
AQUASYMPHONY VAN GROHE

AquaSymphony is geen douche – het is een wellness, een plaats waar water een eigen leven gaat leiden. AquaSymphony speelt met water en creëert voortdurend veranderende vloeibare klanken. Stel je eens voor wat voor een beleving je staat te wachten.

Drukken, draaien, douchen : Rainshower SmartControl

Met het nieuwe GROHE Rainshower SmartControl 360 douchesysteem geniet je elke dag van deze gepersonaliseerde en luxueuze douche-ervaring. Om je favoriete straal van de hoofddouche of de handdouche te activeren, druk je simpelweg op één van de knoppen èn je draait de knop naar het gewenste watervolume.

De kleurrijke wereld van ESSENCE NEW - KEUZEVRIJHEID

Met het uitgebreide aanbod aan maten, kleuren en afwerkingen heb je met de nieuwe Essence serie echt alle keuzevrijheid. Voor het hele assortiment – van kranen tot douches en accessoires – kun je kiezen uit vier verschillende kleuren, met een elegante geborstelde of gepolijste afwerking. Dat noemen wij dus ‘keuzevrijheid’.

Essence keukenkranen- Verfijnd design, krachtige functies.

Ontdek een minimalistische stijl vol warmte met GROHE's nieuwe Essence kraan. De slanke architectonische vorm wordt versterkt door organische designelementen, ideaal voor een eigentijdse keuken.

DE GROHE SENSIA® ARENA DOUCHE-WC

GROHE Sensia® Arena staat voor Intelligent Care. Deze douche-wc brengt de dagelijkse reinigingsroutine verder dan ooit te voren. Als je eenmaal de GROHE Sensia® Arena hebt ervaren, wil je niks meer anders. Het is zachter, meer kalmerend en hygiënischer dan afvegen met papier.

MAAK KENNIS MET JE EIGEN WATERBRON
GROHE BLUE HOME

Wanneer was de laatste keer dat je écht water proefde? Dat je een slok water nam die deed verlangen naar meer. Dat is wat er gebeurt na de eerste kennismaking met GROHE Blue Home: een mooi en slim systeem dat het water uit de keukenkraan eenvoudig omtovert tot een verrassende en dorstlessende ervaring. En de keuken een ware ontmoetingsplek maakt voor dorstige vrienden.

GROHE innovaties 2017

Lees alles over onze innovaties in dit magazine. Onze missie is om water, intelligentie en genieten samen te brengen.