Vind verkooppunt
Showrooms
  • Showroom
  • Proeflocaties
  • Bouwmarkt
  • Installateur
  • Winkels
  • Experience centers

Mijn portfolio

Je hebt nog geen producten toegevoegd aan je portfolio

Als je producten hebt toegevoegd aan je portfolio, kun je ze hier direct printen, via e-mail versturen of downloaden.

0 Product(en)
Download als PDF
Alles verwijderen

Dit product zit al in je portfolio.

GROHE wastafelkraan

Wastafelkraan collecties

Wastafelkraan voor iedere wastafel

Iedere GROHE wastafelkraan combineert prijswinnend design met de beste materialen en de nieuwste, toonaangevende technologie. Elke wastafelkraan serie biedt een ruime keuze aan wastafelkranen die passen bij de nieuwste badkamerkeramiek en jouw persoonlijke voorkeuren. Voor iedere badkamerwens heeft GROHE een wastafelkraan!

Eenhendel wastafelkraan

De eenhendelige wastafelkraan is met één hand te bedienen, dit geldt voor zowel de temperatuur van het water als de waterstroom. Daarnaast beschikt deze wastafelkraan over GROHE SilkMove technologie, dit zorgt ervoor dat de wastafelkraan op een comfortabele en nauwkeurige wijze te bedienen is.

Tweegreeps wastafelkraan

Bedien je de wastafelkraan liever met twee grepen zodat je het warm- en koud water apart kan regelen? Dan past een tweegreeps wastafelkraan goed bij jouw wensen!

De eenhendel wastafelkraan en tweegreeps wastafelkraan zijn in de meeste gevallen ook te verkrijgen met een hoge uitloop, dit kan erg handig zijn als je bijvoorbeeld je haren wilt wassen onder de kraan.

Thermostat Collections

Series thermostaatkranen

Bij het ontwerp van de GROHE thermostaatkranen hadden we de meest gevoelige thermometer ter wereld in het achterhoofd: je huid. De revolutionaire thermostaatkranen uit de Grohtherm series zorgen ervoor dat het warme en koude water gemengd worden op exact die temperatuur die jij wenst.

Series thermostaatkranen
Douche collectie

GROHE douche collectie

Ervaar elke keer weer de perfecte douche met een GROHE douche. En of je nu een handdouche gebruikt of onder een een van onze douchesystemen staat, dankzij de GROHE DreamSpray® technology wordt het water perfect verdeeld over alle sproeigaatjes.

Douche series
WC oplossingen - bedieningsplaten & sanitairsystemen

Douche WC, bedieningsplaten en sanitairsystemen

Onze sanitaire installatiesystemen, weggewerkte waterreservoires en bedieningsplaten staan volledig in dienst van onze luxe wandgemonteerde toiletten. Uiteraard voorzien van de GROHE EcoJoy™ technology, waarmee je met elke spoelbeurt moeiteloos water bespaart.

Bedieningsplaten & Sanitaire systemen