Vind verkooppunt
Showrooms
  • Showroom
  • Proeflocaties
  • Bouwmarkt
  • Installateur
  • Winkels
  • Experience centers

Mijn portfolio

Je hebt nog geen producten toegevoegd aan je portfolio

Als je producten hebt toegevoegd aan je portfolio, kun je ze hier direct printen, via e-mail versturen of downloaden.

0 Product(en)
Download als PDF
Alles verwijderen

Dit product zit al in je portfolio.

GROHE Keramiek

KERAMIEK AFGESTEMD OP VORM EN FUNCTIE

GROHE's uitstekende reputatie op het gebied van innovatief design en uitstekende kwaliteit kan nu worden toegepast op elk element van je badkamer met de nieuwe series van GROHE keramiek. Op basis van de geschiedenis van GROHE's technische expertise en de sanitaire kennis van ons moederbedrijf LIXIL biedt GROHE duurzaam keramiek met superieure stijl en perfecte prestatie. Hierdoor is het eenvoudig om een badkamer te ontwerpen in één stijl. Van wastafel tot bidet en toilet, je hebt een volledige keuze aan badkamer keramiek, allemaal gemaakt van de beste materialen en voorzien van de GROHE-kwaliteitszegel.

Ontdek GROHE Keramiek

Keramiek dat past bij jouw wensen en badkamer

Keramiek dat ontworpen is voor een perfecte match

Het kiezen van de ideale kraan die bij jouw badkamer keramiek past, kan moeilijk zijn. De juiste maat en hoogte om te voorkomen dat de straal niet te spat…, er is veel meer dat hierbij komt kijken dan je op het eerste gezicht zou denken. Daarom is GROHE keramiek ontworpen om de perfecte match te vormen met onze meest populaire kranen. Er zijn aanbevolen combinaties van keramiek waardoor je eenvoudig jouw eigen complete badkamer kunt maken.

Ontdek GROHE Perfect Match
Keramiek met ronde afwerking

Drie series badkamer keramiek

Wat jouw droomstijl ook is, met een van de drie GROHE keramiek series kun je jouw droom realiseren. GROHE Cube Ceramic is een heldere, minimalistische keramiek collectie gebaseerd op de strakke lijnen van een kubus, ideaal om een dynamisch en stijlvol statement te maken in moderne badkamers. GROHE Euro Ceramic is praktisch en heeft zachte gebogen lijnen. Deze serie is een geweldige, praktische keuze voor gezinsbadkamers. GROHE Bau Ceramic heeft een veelzijdig design met zacht afgeronde silhouetten, dat ideaal is voor hedendaagse badkamerontwerpen.

Keramiek gaat verder dan de vorm, het keramiek moet ook hygienisch en duurzaam zijn

Keramiek met comfort, duurzaamheid en hygiëne

Net zoals je zou verwachten van een keramiek assortiment van GROHE biedt de GROHE keramiek collectie een schat aan innovatieve functies voor jouw comfort en gemak zoals de Soft-close-technologie. Je bent zeker van de ultieme hygiëne met ons badkamer keramiek dankzij functies zoals PureGuard antibacteriële oppervlaktetechnologie, die bacteriën tegengaat en reiniging eenvoudig maakt. Er is ook randloze technologie, een quick release-deksel voor snelle reiniging en een Triple Vortex spoeling voor bepaalde toiletten.

">

GROHE keramiek series

Kies het keramiek dat bij jou past

Wat jouw stijl of smaak ook is, je vindt de perfecte combinatie van keramiek in een van GROHE's nieuwe keramiek series. Ieder keramiek product heeft zijn eigen kenmerken en ze maken het creëren van een aantrekkeljke, uniforme badkamer eenvoudig en leuk. Wanneer je jouw badkamer inricht met een wc/toilet, wastafel en bijvoorbeeld een bidet van dezelfde keramiek lijn, ben je er zeker van dat de badkamer een eenduidige uitstraling krijgt. Bekijk hieronder de keramiek lijnen van GROHE en bepaal welk keramiek design het best bij jouw wensen en badkamer past.

Vierkant keramiek voor wastafel, wc en bidet

Cube Ceramic

Een duidelijk stijlstatement met keramiek in jouw badkamer.

Ontdek Cube Ceramic
GROHE keramiek voor wastafel, wc en bidet

Euro Ceramic

Keramiek dat is afgestemd op jouw leefwijze.

Ontdek Euro Ceramic
Keramiek voor jouw badkamer| Wc, bidet en wastafel

Bau Ceramic

Veelzijdig keramiek voor een moderne maar toch tijdloze badkamer.

Ontdek Bau Ceramic
Schoon keramiek

Onze fascinerende technologieën voor keramiek

Het valt mogelijk niet meteen op, maar onze keramiek producten zijn uitgerust met de meest geavanceerde technologieën. Alle keramiek collectie beschikken onder andere over Rimless technology, hierdoor hoopt er geen vuil meer op onder de spoelrand en het toilet is hierdoor gemakkelijker schoon te houden. Daarnaast behoudt het keramiek van de Euro- en Cube lijn zijn glans door de PureGuard technologie.

Ontdek nog meer technologische innovaties van het GROHE keramiek.

GROHE technologieën