<% if(request != null){ java.lang.String param = request.getParameter("article"); if(param == null){ %> <% } } %>

BEDACHT DOOR TOM
GELEVERD DOOR ONZE PROFESSIONELE PARTNERS

Vind een showroom

GROHE BAUEDGE CERAMIC

FLEXIBEL EN BETROUWBAAR DESIGN

Ben je op zoek naar een eenvoudige maar moderne uitstraling in je badkamer? Dan is het GROHE BauEdge Ceramic assortiment met wastafels en toiletten de perfecte keuze voor jou. Het elegante en ingetogen design zorgt voor een tijdloze look. De glanzend witte oppervlakken en moderne hoeken zijn daarnaast gemakkelijk te integreren in diverse badkamers met verschillende afmetingen en stijlen. De nieuwste functies zorgen bovendien voor een hoge mate van hygiëne en functionaliteit.

DUURZAME STIJL MET BAUEDGE CERAMIC

Geef je badkamer een moderne, stoere touch met de GROHE BauEdge Ceramic wastafels en wc’s. Er is niets te veel of te weinig met de prachtige glanzende oppervlakken en afgeronde randen. De GROHE BauEdge Ceramic serie combineert comfort en stijl met hoge functionaliteit.

Of je nu de gehele look van de badkamer wilt upgraden of alleen individuele items wilt vernieuwen, de BauEdge Ceramic wc’s en wastafels passen er perfect bij. Combineer je BauEdge Ceramic producten met andere GROHE producten en accessoires voor een tijdloos en harmonieus ontwerp.

Bekijk hieronder onze volledige GROHE BauEdge Ceramic collectie.

WASTAFELS

De GROHE BauEdge Ceramic wastafels geven je badkamer een moderne uitstraling door hun duurzame materialen en zachte, witte lijnen. Door de veelzijdigheid van het BauEdge Cereamic assortiment vind je zeker een passende oplossing voor iedere badkamer. Het grootste model BauEdge Ceramic Wastafel 60 is 600 x 450 mm groot en blijft niet onopgemerkt, terwijl de BauEdge Ceramic Wastafel 55 een bescheiden formaat heeft van 550 x 400 mm. Tot slot is de BauEdge Ceramic Fontein 45 met zijn compacte afmetingen van 450 x 350 mm ideaal voor kleinere ruimtes. Alle wastafels zijn geschikt voor wandmontage en geven de badkamer die elegante finishing touch die je niet wilt missen.

TOILETTEN

De toiletten in dit assortiment voldoen zelfs aan de meest veeleisende wensen. Je kunt kiezen uit meerdere wc-modellen, afhankelijk van je voorkeuren. Kies voor de BauEdge Ceramic Wandcloset voor een minimalistische en luchtige uitstraling. Of kies één van de staande modellen zoals de BauEdge Ceramic staande WC of de BauEdge Ceramic staande WC voor duoblok, welke voorzien kan worden van een bijpassend spoelreservoir. Bij alle GROHE BauEdge Ceramic toiletten kun je kiezen tussen een waterbesparende 3l (halve) of 5l (volle) spoeling.

Net als andere GROHE producten zijn de BauEdge Ceramic wc’s uitgerust met de meest geavanceerde technologieën, zoals hieronder te zien is.

GROHE BAUEDGE CERAMIC BIEDT FLEXIBILITEIT

Dankzij de subtiele vormgeving van het GROHE BauEdge Ceramic assortiment kun je deze ook gemakkelijk combineren met onze andere producten.De eenvoudige, maar verfijnde uitstraling van de wastafels maakt ze compatibel met de Bauline kranen, zoals BauEdge, BauLoop en BauFlow modellen. Je kunt de BauEdge Ceramic wastafel ook aanvullen met BauCosmopolitan accessoires, zoals handdoekringen of zeephouders die voorzien zijn van een prachtige chroomcoating. Een andere aanvulling op de BauEdge Ceramic wand-wc is de serie Skate Air bedieningsplaten. De glanzende chromen afwerking is gemakkelijk te reinigen en de GROHE Dual Flush Actuation helpt je om het waterverbruik tot 50% te verminderen. Ecologisch, veelzijdig, tijdloos en strak.

Vind je Perfect Match

Sanitair

Wastafel 60
BauEdge Ceramic
Wastafel 60
39808000
€ 139,00
Adviesprijs incl. btw
Wastafel 55
BauEdge Ceramic
Wastafel 55
39807000
€ 135,00
Adviesprijs incl. btw
Fontein
BauEdge Ceramic
Fontein
39806000
€ 131,00
Adviesprijs incl. btw
Wandcloset
BauEdge Ceramic
Wandcloset
39809000
€ 251,00
Adviesprijs incl. btw
Staande WC
BauEdge Ceramic
Staande WC
39810000
€ 296,00
Adviesprijs incl. btw
Staande WC voor duoblok
BauEdge Ceramic
Staande WC voor duoblok
39811000
€ 222,00
Adviesprijs incl. btw
WC zitting soft close
BauEdge Ceramic
WC zitting soft close
39813000
€ 146,00
Adviesprijs incl. btw
Spoelreservoir
BauEdge Ceramic
Spoelreservoir
39861000
€ 169,00
Adviesprijs incl. btw
Spoelreservoir
BauEdge Ceramic
Spoelreservoir
39812000
€ 169,00
Adviesprijs incl. btw

GROHE technologieën

rimless technologie

Randloos Ontwerp

Geen kans voor bacteriën om zich te verstoppen

soft close seat

Soft Close zitting

Zacht en stil

quick release seat

Quick Release wc-bril

Gemakkelijk afneembaar voor eenvoudige reiniging

water saving

water besparing

Minder waterverbruik, perfecte doorstroming

slim seat

Slanke zitting

Dunne wc-bril en deksel

ONTDEK MEER

Ceramics - shower trays

Douchebakken

Modern design met eenvoudige montage

Ontdek onze douchebakken

Essence Ceramic

Schoonheid in de puurste vorm

Ontdek Essence

Cube Ceramic

Een duidelijk stijlstatement

Ontdek Cube Ceramic

Euro Ceramic

Afgestemd op mijn leefwijze

Ontdek Euro Ceramic

Bau Ceramic

Veelzijdigheid voor een modern leven

Ontdek Bau Ceramic